Cloud 3 kablolu nova 5

Evvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer
Kablolu Cloud 3 den iyi midir nova 5
O fiyatlara çıkmak istemiyorum diyorsan MCHOSE v9 pro su var redditte fln baya kulaklığı övüyorlardı bi ara Onada baka bilirsin mikrofonu da baya güzel diyordu biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyatlara çıkmak istemiyorum diyorsan MCHOSE v9 pro su var redditte fln baya kulaklığı övüyorlardı bi ara Onada baka bilirsin mikrofonu da baya güzel diyordu biri
Arkadaşım gaming gen de kullanmış tı bide oda çok güzel kulaklık demişti

Arkadaşım gaming gen de kullanmış tı bide oda çok güzel kulaklık demişti
Marka takıntım felan yok klavye ve mouse olarak mchose alacam ama kulaklık alırken biraz bilindik olmasını istiyorum

o kulaklık inmiyor ki :peeposad2:
Nova 5 mi inmiyor

Marka takıntım felan yok klavye ve mouse olarak mchose alacam ama kulaklık alırken biraz bilindik olmasını istiyorum

Nova 5 mi inmiyor
hı hı

Geçen Mediada 3 al 2 odede yokmuydu nova 3 4200 e düşüyor diye hatırlıyorum
aldıktan sonra takip etmeyi bırakıyorum mesela aldıktan sonra fiyatı düşerse sinirleniyorum o yüzden kendime eziyet etmemek adına fiyatları takip etmiyorum

aldıktan sonra takip etmeyi bırakıyorum mesela aldıktan sonra fiyatı düşerse sinirleniyorum o yüzden kendime eziyet etmemek adına fiyatları takip etmiyorum
Ne kadara almıştınız ,ne zaman

Evvet yine saçma bir kulaklık konusu. Kasım indirimlerinde arctis nova 5 alınır mı ve kaça düşer
Kablolu Cloud 3 den iyi midir nova 5
Nova 5 sevilen bir kulaklık.
Ama kararsız kalırsan yazı tura at. Para dik gelirse ikisini de al.

Geri