Neler Yeni

Öneri 25000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,170
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
hocam hem kendıme 5700x3d aldım direksiyon seti olarak da pxn v10 tercih ettim profesyonel şekilde oynamayacağım için ilk baştaki fikrimi tamamen değiştirdim g29a kıyasla pxn v10 daha uyguna geldi diye düşünüyorum
Daha önce kullanmadığım bir set olduğu için kesin bir yorum yapamam. Ancak yine de fikrimi merak ediyorsan ben olsam almazdım. Öncelikle vitesi Rampage'in vitesleriyle aynı ve o viteslerde çok fazla geri vitese geçmeme sorunu görüyorum. Bir diğer sebep ise yazılım bakımından ne kadar başarılı bilmiyorum. Çeşitli oyunlarda uyumsuzluk çıkartma ihtimali olabilir. Sonuç olarak dediğim gibi bu yazdıklarım bir öneri değil, kendi fikirlerim. Ben olsam hemen hemen aynı fiyata Logitech G29'dan vazgeçmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erol Yavuz
Daha önce kullanmadığım bir set olduğu için kesin bir yorum yapamam. Ancak yine de fikrimi merak ediyorsan ben olsam almazdım. Öncelikle vitesi Rampage'in vitesleriyle aynı ve o viteslerde çok fazla geri vitese geçmeme sorunu görüyorum. Bir diğer sebep ise yazılım bakımından ne kadar başarılı bilmiyorum. Çeşitli oyunlarda uyumsuzluk çıkartma ihtimali olabilir. Sonuç olarak dediğim gibi bu yazdıklarım bir öneri değil, kendi fikirlerim. Ben olsam hemen hemen aynı fiyata Logitech G29'dan vazgeçmezdim.
turkıyede cok populer bir marka degıl ama yurtdışındaki insanların yorumunu incelediğimde daha iyi olduğunu düşündüm

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,170
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
turkıyede cok populer bir marka degıl ama yurtdışındaki insanların yorumunu incelediğimde daha iyi olduğunu düşündüm
Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Dediğim gibi herhangi bir deneyimim olmadığı için ben de merak ediyorum. Bir süre kullandıktan sonra inceleme yaparsan çok memnun olurum. :kizginpeepo:

Top Bottom