2.500₺ bütçeye %60 mekanik klavye arıyorum. Önceliğim beyaz renk olması ama bu bütçede çok sınırlı olduğunun farkındayım. Switch olarak çok sesli çalışmasını istemiyorum.
Önerileriniz var mıdır?
Manyetik switch duymadım hiç. Sesi nasıl gece oyun oynarken çok ses çıkarır mı?![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: ''Kitsune Edition'' sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz...wraithesports.com
Sesleri videoda mevcut (biraz gürültülü gibime geldi)Manyetik switch duymadım hiç. Sesi nasıl gece oyun oynarken çok ses çıkarır mı?
Büyük ihtimal mikrofon kalitesinden dolayı. Normalde sesi birazdaha sessiz ve tok başka kanallardanda dinlemek lazımSesleri videoda mevcut (biraz gürültülü gibime geldi)
Sesleri videoda mevcut (biraz gürültülü gibime geldi)
Manyetik switch duymadım hiç. Sesi nasıl gece oyun oynarken çok ses çıkarır mı?
mikrofon faktörü bu kadar fark edemez iki video birbirinden alakasız nasıl aynı ürün oluyorlarBüyük ihtimal mikrofon kalitesinden dolayı. Normalde sesi birazdaha sessiz ve tok başka kanallardanda dinlemek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide burdan dinleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım videodan dinleyebilirsiniz sesi bence çok hoş ve sesli değil
Sizin attığınız videodaki mikrofon bütün odanın sesini almış. Benim attığım videodaki sadece klavye sesini alıyor, Mikrofon faktörü çok acayip farkediyor bencemikrofon faktörü bu kadar fark edemez iki video birbirinden alakasız nasıl aynı ürün oluyorlar