2500₺ altı kablosuz mouse önerisi

Khyrex

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2500
Arkadaşımla kablosuz mouse arıyoruz. Genel olarak fps oyunları vb. için kullanacağız. Max bütçemiz 2.500₺ önerileriniz var mı? renk olarak siyah ve beyaz diye ayrıldık iki renkten de modeller atabilirseniz daha iyi olur (beyaz mouse küçük olsun) teşekkürler.

Son düzenleme:
Steel Series Rival 3
Rampage falan önersene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımla kablosuz mouse arıyoruz. Genel olarak fps oyunları vb. için kullanacağız. Max bütçemiz 2.500₺ önerileriniz var mı? renk olarak siyah ve beyaz diye ayrıldık iki renkten de modeller atabilirseniz daha iyi olur teşekkürler.
Siyah Dermoshark M3s-M3pro, Beyaz Mchose L7 Pro.

Arkadaşımla kablosuz mouse arıyoruz. Genel olarak fps oyunları vb. için kullanacağız. Max bütçemiz 2.500₺ önerileriniz var mı? renk olarak siyah ve beyaz diye ayrıldık iki renkten de modeller atabilirseniz daha iyi olur (beyaz mouse küçük olsun) teşekkürler.
Vxe R1 . İyzico ilk alıma özel kampanyası var 2 tane al 3000 TL . Parolaparaya da hesap aç dijital kart oluştur . Para yükle onunla ödeme yap . Sonra gelsin paralar , gelsin paralar .

Arkadaşı benim. Beyaz olanı ben istedim. Açıkçası aklımda şu aşağıdaki mouse var. Eğer beğenirsem o elemana da beğendiririm. Siyah ve Beyazı var zaten.

Abdullah abi de çekmişti bu mouse'un videosunu. Ayrıca ZENITH PRO 4K mı yoksa MCHOSE L7 Pro mu? CS2'de takılmaması önemli ve sürekli mouse kaldırırım kullanırken. Bunlar benim için önemli. Eğer kaliteli bir şey seçersek ikimiz de aynısını alacağız zaten.

Son düzenleme:
Rampage zenith pro 4k kullanıyorum ilk çıktığı zamanlarda aldım çok iyi mouse.

İyzico 500tl + %10/25(500) cashback var

kardeş valla ben çok özellik falan anlamam marka veya görüntüde pek umrumda değil. gamepower ursa aldım 6 yıl önce hala kullanıyorum. çok hor kullandım en ufak bir hatası veya bozukluğu henüz olmadı. bir de çok lol falan oynadım her türlü vadedilen ömrü aşmışımdır. elbette "la gamepower mı alınır" gibi çomarca yorumlar gelecektir altına ama dediğim gibi tamamen 6 yıl önce pc alırken almıştım hala elimde ve ışığı bile sönmedi daha. (ha bir de kablosuz aradığını sonradan okudum başlıkta yazmıyordu.)

Beyler en son bu ikisi arasında kaldık. Hangisi?

Beyler en son bu ikisi arasında kaldık. Hangisi?
İkiside fiyatını hak etmiyor l7 pro bakın daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı 2. Elde sıfır kapalı kutu aj159 pro 1200-1300tl

Geri