2500₺ altı kablosuz mouse önerisi

İkiside fiyatını hak etmiyor l7 pro bakın daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı 2. Elde sıfır kapalı kutu aj159 pro 1200-1300tl
Hocam o da güzel ama grip tape yok şarj standı falan yok extra maliyet. AJ159 da ofis mouse'una benziyor.

Bütçeniz gayet iyi 1300tl lik mouselardansa scyrox v6 veya v8 alın
Aslında bütçemi biraz daha kısmak zorunda kaldım şahsen. Khyrex kısmıyor ama benim kısmam lazım. Dediğiniz 2 mouse'da 2.699₺ en ucuz olarak satılıyor. Dediğim mouse'ların önerilmemesinin sebebi nedir? Bende şu an Razer Viper Mini var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum ki LOD sorununu yeni keşfettim. Zaten yıllardır öyleymiş fark etmemişim tüm mouse'lar öyle sanıyordum. LOD sorunu olmazsa ve bağlantısı takılması sorunsuz olursa AttackShark almak istiyorum.

Scyrox V6 kullanıyorum memnunum. Bu bütçede alabileceğin en iyi seçenek + iyzico ile falan alırsan baya ucuza geliyor cashbacklerle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bütçemi biraz daha kısmak zorunda kaldım şahsen. Khyrex kısmıyor ama benim kısmam lazım. Dediğiniz 2 mouse'da 2.699₺ en ucuz olarak satılıyor. Dediğim mouse'ların önerilmemesinin sebebi nedir? Bende şu an Razer Viper Mini var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyordum ki LOD sorununu yeni keşfettim. Zaten yıllardır öyleymiş fark etmemişim tüm mouse'lar öyle sanıyordum. LOD sorunu olmazsa ve bağlantısı takılması sorunsuz olursa AttackShark almak istiyorum.
Mcu ve switchleri iyi olduğundan emin olduğunuz modelleri alın. En son 1250tl cashback veriyordu iyzico + parolapara. Scyrox için onu kullabilirsiniz.

Attackshark x3 ün Mcu su sorunlu diyen bir çok konu vardı onlara göz atın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,878
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri