Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde storm diyolar hangisi iyi
Bugün elime ulaştı controlunde controlu bir padden geçtim alışması zorlayacak gibi sabahtan beri sens'ler ile uğraşıyorum tüm oyunlarımda daha şimdi bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde storm diyolar hangisi iyi
Hangisini aldınız?Bugün elime ulaştı controlunde controlu bir padden geçtim alışması zorlayacak gibi sabahtan beri sens'ler ile uğraşıyorum tüm oyunlarımda daha şimdi bitti
Hangisini aldınız?
Nasıl hocam güzel mi? Dokusu v.s genel olarak. Başka kaliteli bir mouse pad kullandın mı hangisi iyi esptigerı da övülüyor bu stormdastorm ace
Nasıl hocam güzel mi? Dokusu v.s genel olarak. Başka kaliteli bir mouse pad kullandın mı hangisi iyi esptigerı da övülüyor bu stormda
valla hocam serenithy kontrol deniyor. Speed denemek istiyorum. Gerçi storm tam speed değilmiş ama %70 diyolar şimdiki moude padim klasse longteng. Storm güzelse onu düşünüyorum bendehocam alışması zor kontrol padden geçtiyseniz sens vs full editledim anca bi tık adam oldu 2-3 güne alışırım tam yani eskiden xraypad mousepad kullanmıştım kontroldu ama qck kullanmıştım onlardan daha premium bir kere onu söyleyeyim güzel yani ama çokta şey beklememek lazım mousepad sonucta serenity olan versiyonunu alabilirsiniz bende acaba serenityle sunset'i de alıp 2 tanede xraypad atıp alsam mı diyorum sonra israf yapma alışveriş bağımlısı olduk valla şu oyunlar yuzunden
Bende bunu düşünüyorumBen şundan aldım daha elime ulaşmadı ama kullanan kişiler baya iyi diyor
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
keşke bende hiçbirşeyi kafaya takmayabilsemKardeşm benim. Hayat çok kısa valla bak. Sen mouse pad önerisi için konu açtıysan çok düşünen bir adamsın sanırım. Boşver kafanı yorma al bir tsne kıytırık istediğin renkten hayatına devam et) yanlış anlama sakın eleştirimi Allaha emanet ol
![]()
O desenli olan sevmiyorum hocam deseniniSpirith of aim speed kullanıyorum oneririm.
Wraith Ace Storm var bende güzel icat da 2k verilmez bence. Viper v3 pro orjin skatezle kullanıyorum.
Mousepad'den anlamam bu arada klasse clasicden geçtim buna hiç fark hissetmedim desem yeridir.