bundan daha mı kaliteli hocam esptiger olanlar. Kullandın mı deneyimledin mi yaniaynen bende onu hissettim ya güzel mousepad cokguzel kalitesi tasarımı vs ama 2100'e bunu almak yertine keşke xraypadlerden bir şey alsaydım veya esptiger demedim değil ama olsun güzel moral bozmaya gerek yok ama hakkı 1.5 1.4 diyeyim wraith ağırdan pazarlıyor kendini indirim vs de yok hiç kimse almazsa bir süre siteden bir şey görürüz fiyatlar nasıl dusuyor türk firmasısın birde tr'ye ucuzdan satman gerekirken adamlar ne yapıyor harbiden bizim insanlarda bi kasarlık var ya tutturmuşlar vergi vergi vergi lan yurt dışından getirdiğin malı 2100'e satıyorsun trdeki ürünün vergisiyle 2k olmamalıydı ama guzel yani mousepadlerİmin yanına bi kanka daha geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela cosmicc glass yanında sleeve hediye ediyorlar bunda da öyle bir şey olsa oky derdim cosmicc glass alınır güzel fiyatıda var ama bu alınır mı alınabilir yani ama abartıldığı kadar değil gidin şey alın xraypad origin mi vardı oyle bir şey controldu sanırım speed icin güzel ama fortnite'da akıyor cs zaten günlerdir hileler sağolsun oynayamıyorum ama sens ayarladım ondada güzel oynanmaz değil yani
Esp
bundan daha mı kaliteli hocam esptiger olanlar. Kullandın mı deneyimledin mi yani
Bana direk siyah renk lazım. Ben desenli sevmiyorum hocamesp değil xraypad deneyimledim ben gayet memnundum öyle koleksiyon gibi birşeyler yapıyorum maksat hepsinden olsun hocam alacaksanız alın gitsin ace storm ama cs2 valo icin xraypad origins mi ne vardı veya sunset ace ikisinden birini alabilirsiniz birde esptiger bacağı böyle kıvrılmış anime kızlı verrsiyon vardı o cok fena kontrol
Bana direk siyah renk lazım. Ben desenli sevmiyorum hocam
Anladım. Artisan uçuk seviye pahalı zaten. Xray pad dediğinizin sadece 1 modelin siyahı var diğerlerinin yok. O da çok saçma geliyor bana. Bi artisan zeroya benzeyen esptiger var. Dokusu artisan zeroya aşırı benzer deniyor o nasıl bilmiyorumo zaman ace serisinden kendinize uygun olanı alın gitsin şöyle söyleyeyim pişman olmazsınız ama öyle premium bir histe yakalamazsınız ama çok iyi mousepad yani sadece artisandır xraypaddir o seviyelerde değil öyle diyeyim onların %80 75 civarında birşeyi yoksa bu klasik mousepadlerle kıyaslanamaz zaten longtengdir şudur budur qckdır onlardan zaten daha iyi
Anladım. Artisan uçuk seviye pahalı zaten. Xray pad dediğinizin sadece 1 modelin siyahı var diğerlerinin yok. O da çok saçma geliyor bana. Bi artisan zeroya benzeyen esptiger var. Dokusu artisan zeroya aşırı benzer deniyor o nasıl bilmiyorum
Rekabetçi oynadığımda genelde valorant pubg cs filan oynuyorumhocam siz ağırlıklı olarak rekabetci ne oynuyorsunuz
Rekabetçi oynadığımda genelde valorant pubg cs filan oynuyorum
sunset çok kontrol serenty de siyahı yoko zaman al gitsin işte sunset veya serenity kanka kontrol onlar pubg valo cs bu tarz aim oyunlarında kontrol gider ben fortnite başladığım için bu sıralar storm aldım
o zaman al gitsin işte sunset veya serenity kanka kontrol onlar pubg valo cs bu tarz aim oyunlarında kontrol gider ben fortnite başladığım için bu sıralar storm aldım
sunset çok kontrol serenty de siyahı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde bu klasse longtengler full kontrol mü yoksa yarı yarıya mı bilgin var mı?tamam çok kontrol olması eksi olmaz ki sizin için hocam cs2 valo oynuyormuşsunuz