ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
arkadaşlar 8bitdo ultimate 2c aldım beğenmedim iade edip gamesirnova 2 elite almalı mıyım fifa god of war spiderman the last of us gibi oyunlar oynuyorum
arkadaşlar 8bitdo ultimate 2c aldım beğenmedim iade edip gamesirnova 2 elite almalı mıyım fifa god of war spiderman the last of us gibi oyunlar oynuyorum
sizce bunu mu alıyim öbürleri yerine hocam yani ben draft yapmasın ilerde sorun yaşatmıcak bir şey istiyorum gecikme vs yapıyor mu kronik sorunu varmı hocam yoksa direkt alacağım![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hiç bir bilgim yok ben kullanıyorum bence güzelsizce bunu mu alıyim öbürleri yerine hocam yani ben draft yapmasın ilerde sorun yaşatmıcak bir şey istiyorum gecikme vs yapıyor mu kronik sorunu varmı hocam yoksa direkt alacağım
hissiyatı nasıl tuşa basma veya küçük mü pilli mi falanhiç bir bilgim yok ben kullanıyorum bence güzel
bide hocam drift vs yaptı mıhiç bir bilgim yok ben kullanıyorum bence güzel
kullanımı çok hoş tuşları kaliteli sadece bataryası fazla diye biraz ağırhissiyatı nasıl tuşa basma veya küçük mü pilli mi falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide hocam drift vs yaptı mı