GTX 1060 RX 590Bütçem 2500 en iyi hangi kartı almalıyım
Hocam 1 fanli saphire pulse itx 5500xt Max 73 derece sence bu fiyata alınır mı ?GTX 1060 RX 590
Alınmaz çok kötü kartHocam 1 fanli saphire pulse itx 5500xt Max 73 derece sence bu fiyata alınır mı ?
Başka bulamadım ne almalıyımAlınmaz çok kötü kart
Başka bulamadım ne almalıyım5000 serisi amd kart alınmaz çok hatalı diyorlar 1060 falan bulunabilirse
İlçende mi ariyorsun yoksa param güvende aracılığı ilemiBaşka bulamadım ne almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bulamadım ne almalıyım
1650 süper zorlansa bulunur belkiRX 580
RX 590
GTX 1060
GTX 1650
Param güvende ilçe farketmez hocam bekleyebilirimİlçende mi ariyorsun yoksa param güvende aracılığı ilemi
4gb olanlar var onun yerine 1060 düşündüm ama bulamadım onu da 3k altı yok 1060İlçende mi ariyorsun yoksa param güvende aracılığı ilemi
1650 süper zorlansa bulunur belki
5700xt ile 1060 mı kıyaslanır şu her şeye bilmeden yorum yapanlar yok mu.. 2.5-3k civarında 5700 veya(xt) olanlar şu an alabileceğin en iyi seçenekler. O bahsedilen sorunlar eskide kaldı özellikle son driverlar ile gelen şikayet sayısı iyice azalmış görünüyor. Örnek ;Başka bulamadım ne almalıyım
Başka bulamadım ne almalıyım
Hocam bilmiyorum kararsız kaldım5700xt ile 1060 mı kıyaslanır şu her şeye bilmeden yorum yapanlar yok mu.. 2.5-3k civarında 5700 veya(xt) olanlar şu an alabileceğin en iyi seçenekler. O bahsedilen sorunlar eskide kaldı özellikle son driverlar ile gelen şikayet sayısı iyice azalmış görünüyor. Örnek ;
AMD Adrenalin 24.3.1 yayımlandı!
Yeni sürücü benim için gerçekten çok çok uzun zamandır kullandığım en sorunsuz sürücülerden biri akıcılık çok daha iyi seviyelerde. Sttuter tamamen ortadan kalktı diyemem fakat çok çok daha iyi. Temiz bir kurulum ve disk temizledeki gölgelendirici önbelleğini sildiğimi belirteyim. Ek olarak RX...www.google.com
hala sorun var kanka , kart bildiğin sistem seçiyor aw benim fikrim en iyi tercih nvdia bence.5700xt ile 1060 mı kıyaslanır şu her şeye bilmeden yorum yapanlar yok mu.. 2.5-3k civarında 5700 veya(xt) olanlar şu an alabileceğin en iyi seçenekler. O bahsedilen sorunlar eskide kaldı özellikle son driverlar ile gelen şikayet sayısı iyice azalmış görünüyor. Örnek ;
AMD Adrenalin 24.3.1 yayımlandı!
Yeni sürücü benim için gerçekten çok çok uzun zamandır kullandığım en sorunsuz sürücülerden biri akıcılık çok daha iyi seviyelerde. Sttuter tamamen ortadan kalktı diyemem fakat çok çok daha iyi. Temiz bir kurulum ve disk temizledeki gölgelendirici önbelleğini sildiğimi belirteyim. Ek olarak RX...www.google.com
1060 bakıyorum ama en az 3k diyorlarhala sorun var kanka , kart bildiğin sistem seçiyor aw benim fikrim en iyi tercih nvdia bence.