fark etmez hocam24 inch mi 27 inch model mi istiyorsun
hocam tn panel istemiyorum va veya ipsViewSonic VX2458-MHD pivot ayağa gerek yok diyorsan bu sana yeter
fark etmez hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tn panel istemiyorum va veya ips
hocam o monitörle g24c6 arasında kaldım yoksa onu alır geçerimeğer attıgım linkteki monıtoru almayı dusunursen amazondan al satıcısı amazon oldugu ıcın olu pıxel durumunda falan iade işlemleri senın ıcın rahat olur diğer satıcılar ugrastırıyor.
aralarında cok bı fark yok ıstedıgını alabilirsin fakat almadan once aklında bulunsun ıkı monıtorunde cercevesı cok ınce oldugu ıcın ısık sızması olabılır.hocam o monitörle g24c6 arasında kaldım yoksa onu alır geçerim
sağolun hocam o bütçede olan monitörler bunlar zaten çok bişey beklemiyorum. aylardır alcağım parçalar indirime girsin diye uyumadım hiç halim yok artık birini alıp geçcezaralarında cok bı fark yok ıstedıgını alabilirsin fakat almadan once aklında bulunsun ıkı monıtorunde cercevesı cok ınce oldugu ıcın ısık sızması olabılır.
cokta takmıcaksın sonucta pıyasa belli alcaksın ıhtıyacına göresağolun hocam o bütçede olan monitörler bunlar zaten çok bişey beklemiyorum. aylardır alcağım parçalar indirime girsin diye uyumadım hiç halim yok artık birini alıp geçcez
bütçeyi 100tl esnetebilirim, 144 veya 165hz hangi model monitör daha mantıklı? her türlü oyunu oynuyorum film dizi falanda izlerim. siz ne önerirsiniz?