Neler Yeni

2500tl telefon önerisi

ImamP90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren MAHMUTOĞLU
Bütçe
2600
2500tl ye telefon alacağım aklımda redmi note 9 var fakat başka forumlarda falan xiaomi nin arayüzünü beğenmiyor. Trendyolda da satan firmanın yorumlarında firma IMEI çalınıyor diyorlar ve 2. haftadan donmaların başlandığı söyleniyor. Bu IMEI çalınması telefona negatif bir etkisi var mıdır? Başka telefon önerilerine açığım, telefonda ağır oyunlar oynamam genelde ortalama oyunlar oynayıp sosyal medyada gezerim. Son olarak Xiaomi Note 9 almak mantıklı mıdır. Max fiyat 2700 olabilir

Telefonda istediğim özellikler
Ekranı kesinlikle FHD+ olacak
Depolama alanı 64gb yeter bana
Şarjı uzun süre dayanabilsin
Mümkünse bilindik markalardan olsun

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
2500tl ye telefon alacağım aklımda redmi note 9 var fakat başka forumlarda falan xiaomi nin arayüzünü beğenmiyor. Trendyolda da satan firmanın yorumlarında firma IMEI çalınıyor diyorlar ve 2. haftadan donmaların başlandığı söyleniyor. Bu IMEI çalınması telefona negatif bir etkisi var mıdır? Başka telefon önerilerine açığım, telefonda ağır oyunlar oynamam genelde ortalama oyunlar oynayıp sosyal medyada gezerim. Son olarak Xiaomi Note 9 almak mantıklı mıdır. Max fiyat 2700 olabilir

Telefonda istediğim özellikler
Ekranı kesinlikle FHD+ olacak
Depolama alanı 64gb yeter bana
Şarjı uzun süre dayanabilsin
Mümkünse bilindik markalardan olsun
Xiaomi bulaşma 2.5 senedir kullanıyorum 1.5 sene note 8 kullanım hadi dedim eski model ondandır 5 ay önce çıkan note 10s geçtim hala aynı devran yazılımsal olarak kriz geçirirsin o yüzden oppo vs Samsung yönel

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Yurt dışı oneplus al geç sağlam cihaz. Babama aldım kendime aldım abimde aldı kendine

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Açıkçası o paralara Redmi Note 9 almak yerine M21'e yönelirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,943
Üyeler
160,321
Son üye
thelordreturn
Top Bottom