SubZero3487
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
2500₺ bütçe ile hem yazılım hem de oyunda kullanabileceğim bir klavye bakıyorum önerileriniz var mı varsa nedir bekliyorum.
aşağıdakilere bakın ben ı an hızlıca yollamak için pek bakmadım2500₺ bütçe ile hem yazılım hem de oyunda kullanabileceğim bir klavye bakıyorum önerileriniz var mı varsa nedir bekliyorum.
Berbat klavyeler.yani bunlara bakabilirsiniz
![]()
Logitech G G413 SE Aydınlatmalı Tam Boyutlu Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010556 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Steelseries Apex 3 USB Kablolu IP32 Suya Dayanıklı RGB Oyuncu Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex 3 USB Kablolu IP32 Suya Dayanıklı RGB Oyuncu Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-beyaz 300 tl daha çıkıp bunu alabilirsiniz. Bu fiyata manyetik switch klavye imkanı yok bulunmuyor. Rapid trigger ve adjustable trigger point özellikleri de bulunmakta.2500₺ bütçe ile hem yazılım hem de oyunda kullanabileceğim bir klavye bakıyorum önerileriniz var mı varsa nedir bekliyorum.
BUNDAN BAŞKA BU BÜTCEDE DAHA İYİSİ YOK BUNU ALIN.Berbat klavyeler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-beyaz 300 tl daha çıkıp bunu alabilirsiniz. Bu fiyata manyetik switch klavye imkanı yok bulunmuyor. Rapid trigger ve adjustable trigger point özellikleri de bulunmakta.
Şaka falan mı?yani bunlara bakabilirsiniz
![]()
Logitech G G413 SE Aydınlatmalı Tam Boyutlu Türkçe Q Mekanik Siyah Oyun Klavyesi - 920-010556 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Steelseries Apex 3 USB Kablolu IP32 Suya Dayanıklı RGB Oyuncu Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex 3 USB Kablolu IP32 Suya Dayanıklı RGB Oyuncu Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com