Neler Yeni

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
şehir içi kullanıcağım için mt25 r25 tarzı bişey istiyorum hızıda sevdiyorum ofrroad motorları bi tık avantajsız kalıyor gibi bana
Şehir içi kullanımda enduro motor, racing motordan daha kullanışlı oluyor. Öncelikle hafiflik, daha sonra yükseklik avantajı var. Çukurlardan geçerken asla hız kesmene gerek yok. Tümseklerden uçmak için daha da hızlanıyorsun. Hız konusunda da crf rallynin 160 gibi bir son hızı var.

Yani tabii ki tercih meselesi ama boyun çok uzun. En azından r25in üzerine oturmadan satın alma. Gerçekten boyut olarak küçük bir motor. Üzerinde fazla büyük kalacaksın.

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
nk250 baktım güzel duruyor aslında düşünülebilir bu pulsar bajajlar çokmu dandik
Evet pulsardan daha kaliteli parçasıda bulunuyor btw o yandan sıkıntın olmasın ama parçalarını kendin alman lazım internetten ben öyle yaptım şu ana kadar parça konusunda bir sıkıntı yaşamadım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
forza daha ıyı bence ben şehırıcınde kullancaksam ve 250cc olcaksa scooter alırım racıng alıp 250cc kullanmak saçma bence hadı ktm falan olur belkı
Hocam forza da düşündüm ama yere çok yakın motor fazla beğenmedim. Xmax seçme sebebim daha heybetli gözükmesi ve daha hızlı olmasıydı ve her yeri öndeki sağ sol torpido yeri çok güzel selesine 2 kask giriyor. 2021 1600.km 250bin TL aldım.

Top Bottom