Neye alternatif istiyon bu nasil konuHepsiburada gibi sitelerden olursa iyi olur, en en çok önemsediğim şey ses kalitesi ve basslar.
Kulaklık istiyor, konu kategorisine bakarsan anlarsın.Neye alternatif istiyon bu nasil konu
2-3 şey atabilirsiniz demek istemiştim hocam düzeltiyim.Neye alternatif istiyon bu nasil konu
hocam kendiniz mi kullandınız bassları vs. nasıldır?Hepsiburada gibi siteler şart mı ?
Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı
Tronsmart Glary Alpha RGB Gaming Oyuncu Kulaklığıwww.teknostore.com
Baslik degistirildi bos yapma baslikta alternatif yaziyordu konuda kulaklik yok neye alternatif atalimKulaklık istiyor, konu kategorisine bakarsan anlarsın.
Rampage miracle x1Hepsiburada gibi sitelerden olursa iyi olur, en en çok önemsediğim şey ses kalitesi ve basslar.
Yurtdisi imkani varsa eksa e900 pro cinden yoksa ch 321 270 mi ne olmustuHepsiburada gibi sitelerden olursa iyi olur, en en çok önemsediğim şey ses kalitesi ve basslar.
Kullanmadım fakat almayı düşünüyorum bass konusunda bir fikrim yok. Cooler Master CH321 İtopyada bazen indirime girebiliyor, onada bakabilirsiniz.hocam kendiniz mi kullandınız bassları vs. nasıldır?
Ben cevap yazdığım zaman böyle değildi o yüzdenBaslik degistirildi bos yapma baslikta alternatif yaziyordu konuda kulaklik yok neye alternatif atalim