Neler Yeni

255.000 TL ye araç önerisi

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
auris olabilir genç işinden kastın hatchback olmasıysa. 1.6 benzin manuel olan modelleri çokça tutulup sorunsuzdur. eğer daha büyük birşeyler lazımsa corolla da bakabilirsin. bu pahalılıkta önerebileceğim araba tarzı sorunsuz sanayi yolu göstermeyecek araba modelleri/markalarıdır.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Berk
Dizel arabada sorun yoksa duman atmaz bu arada, yağlarını, filtrelerini ne kadar zamanda değiştiriyorsun? 5 yıldır 206 dizel kullanıyorum duman atmıyor.

bıraktım

80+ Bronze
bu fiyatlara toyota corolla auris filan öneririm en azından kontagı açtıgında sorunsuz gitmek istiyceğin yere gidebilceğine emin olursun kolay kolay arıza vermez bakımlarını yap başka bişey düşünme km takıntıntında cok fazla olmasın bakımlı temiz bir toyota 1 milyon km de bile kullanılıyor tabi sen okadar yüksek alma :D

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat GH
Uzun süredir Mazda 3 1.6 touring kullanan biri olarak Mazda 3 bu serisini gönül rahatlığı ile önerebilirim. Bir çok Araba aldım Mazda kadar sağlam arıza çıkarmayan bir araba görmedim 5 yıldır sadece yağ değişim triger ve kayışları değişti. 100bin kilometre fazla yol yapmışımdır. Beni üzecek hiç bir sorun çıkartmadı. Eğer temiz bir mazda 3 bulabilirsen tamir masraflarını kenara atarsan 3 yıl sonra tamir masraflarını biriktir şaka değil daha modelli bir araba alabilirsin. Mazda ile ilişkimiz böyle :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Saraç
yine oda 2005 2006 model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dizel arabada sorun yoksa duman atmaz bu arada, yağlarını, filtrelerini ne kadar zamanda değiştiriyorsun? 5 yıldır 206 dizel kullanıyorum duman atmıyor.
reis aracı alalı 10 ay oldu. ilk yaptırısım 10 bın bakımını. Şehirde 1 numaradır dedikleri ustaya götürdüm. İnternetten baktım yorum varmı diye evet varmış. Herkes yorum yapmış olumlu olarak.
Ya soft 1 yazılımı var dedi tabi ona baktırmadım oda pazartesi meydana çıkar. Beyincide çıkar dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,298
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom