sadece hepsiburada olduğu için biraz pahalı olabilirMerhaba arkadaşlar hepsi burada üzerinde suan peşin fiyatına 9 taksit imkanı var bana parça önerisinde bulunabilirmisiniz 25bin tl limitim var 5bin tl esneme limiti var nakit alirim onuda
@jombo nasıl sence (sadece hepsiburada olması zorunluymuş)sadece hepsiburada olduğu için biraz pahalı olabilir
İşlemci;
Anakart
;
Ekran Kartı;
Kasa;
PSU;
Ram;
SSD;
hocam 30k civarı ediyor sadece hepsiburada olmasa daha ucuza denk gelebilirdi,bütçenizi aşıyorsa farklı parçalarda bakabilirim
Kasası oto fanli çok sesli çalışıyor bende suan var sırf kasa yüzünden komple sistemi iade edecem 5600x 4060 li sistemsadece hepsiburada olduğu için biraz pahalı olabilir
İşlemci;
Anakart
;
Ekran Kartı;
Kasa;
PSU;
Ram;
SSD;
hocam 30k civarı ediyor sadece hepsiburada olmasa daha ucuza denk gelebilirdi,bütçenizi aşıyorsa farklı parçalarda bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@jombo nasıl sence (sadece hepsiburada olması zorunluymuş)
yeni kasa bulayım hemen bide ekran kartı olarak nvıdıa istiyorsanız 4060ın hepsiburadada 16k altı fiyatı olan modeli yok arc b580 kartını bende kullanıyorum memnunum bana kalırsa boşuna 4060 almayın.kasa;Ekran kartı nvdia alışığım onerin varmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasası oto fanli çok sesli çalışıyor bende suan var sırf kasa yüzünden komple sistemi iade edecem 5600x 4060 li sistem