Neler Yeni

25K civarı oyuncu laptop tavsiyesi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,490
İsim
Hacı
Asus olabilir.
Ben bunu alırdım işlemcisi Asus dan daha güçlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Osman ÇALIŞKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus olabilir.
Ben bunu alırdım işlemcisi Asus dan daha güçlü.
Bunu da düşüneceğim hocam. 512 gb ssd düşündürüyor beni acaba yeterli mi? Günümüzde artık oyunlar 70-80gb

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,490
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Osman ÇALIŞKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim aklım ddr5 ram e takıldı. Acaba ddr4 beni ne kadar idare eder ileride sıkıntı yaşamaktan çekiniyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Benim aklım ddr5 ram e takıldı. Acaba ddr4 beni ne kadar idare eder ileride sıkıntı yaşamaktan çekiniyorum
DDR4'te bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam. 3200MHZ gayet güzel bir değer. Zaten şöyle bir şey de var I7 11800H modeli DDR5 desteklemiyor diye biliyorum haberiniz olsun. Ama şöyle bir şey yapayım size DDR5 bir model bırakayım. 140W 3060 ve R7 6800H https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Cihazla pek bir bilgim yok ne yazık ki sıcaklık testlerine ve incelemelerine bakarak almanızı tavsiye ederim. MUX Switch ve özelliklerini biliyorum sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Osman ÇALIŞKAN
DDR4'te bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam. 3200MHZ gayet güzel bir değer. Zaten şöyle bir şey de var I7 11800H modeli DDR5 desteklemiyor diye biliyorum haberiniz olsun. Ama şöyle bir şey yapayım size DDR5 bir model bırakayım. 140W 3060 ve R7 6800H https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Cihazla pek bir bilgim yok ne yazık ki sıcaklık testlerine ve incelemelerine bakarak almanızı tavsiye ederim. MUX Switch ve özelliklerini biliyorum sadece.
Yukarıda attığım 3. Laptop. Aklıma yatan en iyi model bu :D ileride 512 mb sıkıntı olursa arkadaşın dediği gibi yüksek okuma ve yazma hızlı bi ssd takar yoluma bakarım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yukarıda attığım 3. Laptop. Aklıma yatan en iyi model bu :D ileride 512 mb sıkıntı olursa arkadaşın dediği gibi yüksek okuma ve yazma hızlı bi ssd takar yoluma bakarım
Hocam o kadar vakit geçti ki unutmuşum bile bu konuda bu modeli attığınızı. Dediğim gibi testlerine bakıp almanızı tavsiye ederim. MUX Switch bulunması Artı bu cihazda. Fiyatı da güzel T7 v20.4 alternatifi bir cihaz. Sıcaklıklar tatmin etmediyse T7 v20.4'ü alıp geçersiniz. Sanırsam başkada Max-P cihaz yok bu fiyata. SSD takmadan önce Servisi aramanızı tavsiye ederim çünkü kasayı açarsanız garanti dışı kalabilir cihaz. Asus buna izin veriyor mu bilmiyorum ne yazık ki.

Top Bottom