geçen bi sistem önerisi istedim herkes link attı ben bulurum siz özellik sayınNiye link atmayalım? Link atmayacaksak neyi soruyorsun?
E tabi herkes link atar alla alla çok garip bir şeymiş gibi söyleme, rtx 3070 olur içinde, bulabilirsen de 6800xt ligeçen bi sistem önerisi istedim herkes link attı ben bulurum siz özellik sayın
et knkKonuyu şikayet ediyorum çünkü başlıkta zaten 2 tane yazım hatası var. Üstüne link atmayın diyerek konu açıyorsun ne bekliyorsun telepati ile mi ulaştıralım cevapları.
Bu çocuk iyi değil boş verNiye link atmayalım? Link atmayacaksak neyi soruyorsun?
Emredersin aslanımgeçen bi sistem önerisi istedim herkes link attı ben bulurum siz özellik sayın
Aga ben de uyarı atıp geçiyorumBu çocuk iyi değil boş ver
OkeyAga ben de uyarı atıp geçiyorum
at linkde stok bitsinAga ben de uyarı atıp geçiyorum
KArdeşim iyi misin? Burada 5 kişinin görmesi stok mu bitirecek? Birsürü kişi indirim var diye atıyor soruyor. Amaç bu. Hatta sana inadına 25k ya en iyi pc diye konu açacağım öğlen. 25k fiyata en iyi pc yi koyacağım. Herkes alsın her an stok bitebilir diye. Eeee bencilliğin ve sivri dilin sonucu buat linkde stok bitsin
22 kere stok bitti f5leKArdeşim iyi misin? Burada 5 kişinin görmesi stok mu bitirecek? Birsürü kişi indirim var diye atıyor soruyor. Amaç bu. Hatta sana inadına 25k ya en iyi pc diye konu açacağım öğlen. 25k fiyata en iyi pc yi koyacağım. Herkes alsın her an stok bitebilir diye. Eeee bencilliğin ve sivri dilin sonucu bu