25K oyun için notebook önerisi

kurone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
yaklaşık 1 aydır pc ve notebook araştırıyorum ve seneye üniversite olucağı için , sürekli ev değiştiğim için notebook alma kararı aldım 2 tane model baktım ama tuf modelleri ısınıyor galiba öyle okudum tulpar modelininde işlemcisi hakkında pek bir fikrim yok uzun ömürlü olsun istiyorum 2 sene sonra aaa oyunları mediuma çekmem gerekirse üzücü olur aşşağı yukarı azıcık aşabilirim bütçeyi

monster 20.4

yaklaşık 1 aydır pc ve notebook araştırıyorum ve seneye üniversite olucağı için , sürekli ev değiştiğim için notebook alma kararı aldım 2 tane model baktım ama tuf modelleri ısınıyor galiba öyle okudum tulpar modelininde işlemcisi hakkında pek bir fikrim yok uzun ömürlü olsun istiyorum 2 sene sonra aaa oyunları mediuma çekmem gerekirse üzücü olur aşşağı yukarı azıcık aşabilirim bütçeyi

20.4 al sitesinde indirim de oluo

sebebini açıklayabilirmisiniz hocam tuf modelde ddr5 olduğu için ilgimi çekiyorda
Tuf 3060 ısınıyor 86 dereceler normal değil o cihaza alacaksanız soğutucu takviyesi ile alın. Ek olarak tulpar da ısınma problemi yok tongfang kasa.

Islemci değil ekran kartı 86 derece bu arada. 🤣

Dandik cihazlar donanımcı abin sadece özelliklere bakmış olabilir.
Araştırdı hocam. Hatta 20.4ü de o tavsiye etmişti bana. Güzel cihaz bunlar dedi. Kendisine trtde çalışan yazılımcı bir tanıdığım sormuştu. Ben alacaktım. Keşke alıp bir inceleme yazsaydım bunun hakkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri