Neler Yeni

26 TL ye Witcher 3 alınır mı?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Arkadaşlar bugün öylesine ps storede dolanıyordum baktım witcher 3 26 tl olmuş zaten genellikle hep bu fiyata düşüyor ama en son bu fiyata düşmiyeli baya olmuştu heralde ve bende ne zamandır herkesin oynadığı bu meşhur oyunu deneyeyim diyordum. Ancak arkadaşlar ben bu oyunu biraz A.C origin ve odyssey e benzetiyorum şimdi bu 2 oyunuda oynadıktan sonra bana witcer sıkıcı gelir mi? Bunu merak ediyorum aslında.

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün öylesine ps storede dolanıyordum baktım witcher 3 26 TL olmuş zaten genellikle hep bu fiyata düşüyor ama en son bu fiyata düşmiyeli baya olmuştu heralde ve bende ne zamandır herkesin oynadığı bu meşhur oyunu deneyeyim diyordum. Ancak arkadaşlar ben bu oyunu biraz A.C origin ve odyssey e benzetiyorum şimdi bu 2 oyunuda oynadıktan sonra bana witcer sıkıcı gelir mi? Bunu merak ediyorum aslında.
Şu an odyssey oynuyorum. Hemen öncesinde witcher 3 bitirdim. Çok benziyorlar bayabilirsin fakat al biraz geçtikten sonra kesinlikle oyna. Witcher odysseyden çok daha derin

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlar bugün öylesine ps storede dolanıyordum baktım witcher 3 26 TL olmuş zaten genellikle hep bu fiyata düşüyor ama en son bu fiyata düşmiyeli baya olmuştu heralde ve bende ne zamandır herkesin oynadığı bu meşhur oyunu deneyeyim diyordum. Ancak arkadaşlar ben bu oyunu biraz A.C origin ve odyssey e benzetiyorum şimdi bu 2 oyunuda oynadıktan sonra bana witcer sıkıcı gelir mi? Bunu merak ediyorum aslında.
PS için bence alınabilir. Ben geçen steam indirimden pc için 18 tl ye almıştım

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alınır. İyi fiyat.

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim