260 saat sonra Hatay'da kurtarma

turquoise.blue

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
260 saat sonra 12 yaşında Osman isimli bir çocuk kurtarıldı. Çocuk bir kız sesi duyduğunu da belirtmiş. Şu an arama devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhteşem bir haber gerçekten. Çocuk oturur pozisyonda bulunmuş. Şu soğukta 260 saat sonra oturur pozisyonda, aç ve susuz hayatta kalmak gerçekten mucize.

Ekler

• IMG_20230217_004152.jpg
    IMG_20230217_004152.jpg
    2.6 MB · Hit: 71
Son düzenleme:
260 saat aç susuz karanlıkta sadece bekleyerek yaşamaya çalışmak çok değişik

260 saat aç susuz karanlıkta sadece bekleyerek yaşamaya çalışmak çok değişik
Evet, insan bedeninin ve psikolojisinin onca saat bu şartlarda dayanması akıl alır gibi değil. Biz azıcık biryerde kalmaya tahammül edemiyoruz. Eğer zihinsel bir problem veya organ yetmezliği gibi sorunları çıkmazsa büyük bir mucize olur. Sanırım dün yada önceki gün çıkarılan bir kadının testleri normal çıkmıştı ve bu kontrol eden bir doktoruda şaşırtmış.

261 inci saatte yeni kurtarılanlar var.

Ekler

• Screenshot_2023-02-17-01-51-57-277_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-02-17-01-51-57-277_com.vanced.android.youtube.jpg
    880.9 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
Evet, insan bedeninin ve psikolojisinin onca saat bu şartlarda dayanması akıl alır gibi değil. Biz azıcık biryerde kalmaya tahammül edemiyoruz. Eğer zihinsel bir problem veya organ yetmezliği gibi sorunları çıkmazsa büyük bir mucize olur. Sanırım dün yada önceki gün çıkarılan bir kadının testleri normal çıkmıştı ve bu kontrol eden bir doktoruda şaşırtmış.

261 inci saatte yeni kurtarılanlar var.
mucize gerçekten

260 saat sonra 12 yaşında Osman isimli bir çocuk kurtarıldı. Çocuk bir kız sesi duyduğunu da belirtmiş. Şu an arama devam ediyor.

Muhteşem bir haber gerçekten. Çocuk oturur pozisyonda bulunmuş. Şu soğukta 260 saat sonra oturur pozisyonda, aç ve susuz hayatta kalmak gerçekten mucize.
Ben susuz kaldıklarına ve üşüdüklerine pek inanmıyorum. Bu kadar süre için susuz kalmak çok zararlı. Hem daha 12 yaşında. Keza aynı şekilde üşümek de öyle. Tabii üstünden 1 ay falan geçmemiş ama bunları çocuklar ve yaşlılar için düşündüğünüzde zaten cevap ortada. Yani mesela 1 hafta sonra bir bebek çıksa enkaz altından o kadar saatlerce nasıl yaşamış draması oluşturmayın boşuna.

Ben susuz kaldıklarına ve üşüdüklerine pek inanmıyorum. Bu kadar süre için susuz kalmak çok zararlı. Hem daha 12 yaşında. Keza aynı şekilde üşümek de öyle. Tabii üstünden 1 ay falan geçmemiş ama bunları çocuklar ve yaşlılar için düşündüğünüzde zaten cevap ortada. Yani mesela 1 hafta sonra bir bebek çıksa enkaz altından o kadar saatlerce nasıl yaşamış draması oluşturmayın boşuna.
Drama oluşturmak değil derdimiz. Senin gibi inancı olmayan, olumlu düşünmeyen insanların ilgileneceği tarzda haberler değil zaten bunlar. kendini senin gibi sözde bilgili görmeye çalışmayan insanlara güzel haber vermek tek derdimiz. Hoşuna gitmiyorsa boşuna bu tarz konularda kalabalık etmemelisin.

Ekler

• IMG_20230217_023946.jpg
    IMG_20230217_023946.jpg
    498 KB · Hit: 34
Genelde konuşsan, bana da konuşsan 128 saat sonra bir bebeğin canlı çıkması drama değil doğa mucizesidir. Sana kanıt olması için bebek görseli attım zaten, araştırabilirsin. Sürekli beslenmesi şart olan bir bebeğin canlı çıkması ne kadar da anlamlı. Genel olarak bu haberlere sevinmemiz, çok şaşırmamız da gayet normal.

Genelde konuşsan, bana da konuşsan 128 saat sonra bir bebeğin canlı çıkması drama değil doğa mucizesidir. Sana kanıt olması için bebek görseli attım zaten, araştırabilirsin. Sürekli beslenmesi şart olan bir bebeğin canlı çıkması ne kadar da anlamlı. Genel olarak bu haberlere sevinmemiz, çok şaşırmamız da gayet normal.
Ben çıkamayacaklarına inanmıyorum demedim farkındaysan. Milletin, 2 haftadır enkazda kalan herkesin susuz kaldıklarını düşünmelerine ve bunu da dramaya çevirmelerine yorum yaptım. Tabii üzülebiliriz ama kesin olmayan bir şeye de üzülmemeliyiz. Geçen haberde gördüm. Adam enkazdan çıkıyor 1 hafta sonra ve bayağı bir enerjik. Susuz ve aç kalıp böyle enerjik olmak çok zor. Bu dramayı ananemden biliyorum zaten. Her depremzedelerin susuz ve aç kaldığını düşünerek kendine ek olarak acı çektirdi. Ve çoğu insan da böyle. Zaten kendin de söyledin. Bebeğin sürekli beslenmesi gerek ama 1 hafta boyunca susuz ve aç. Ama canlı.

? :D
Melekler su mu vermiş ?

? :D
Melekler su mu vermiş ?
Bir şekilde bulmuşlardır. Şuan benim masamda bile 3 şişe su var. Ev yıkılırsa bile yanımda su oluyor zaten. Aynı şekil veya benzeri. Bebekler için de ne kadar dayanırlar susuz ve açsız bilmiyorum ama yarın bi bebek daha çıksa inanmam susuz falan kaldığına.

Bir şekilde bulmuşlardır. Şuan benim masamda bile 3 şişe su var. Ev yıkılırsa bile yanımda su oluyor zaten. Aynı şekil veya benzeri. Bebekler için de ne kadar dayanırlar susuz ve açsız bilmiyorum ama yarın bi bebek daha çıksa inanmam susuz falan kaldığına.
Diğerleri neyse de bebeğin yanında su olsa bile nasıl içecek ?

Geri