260 saat sonra Hatay'da kurtarma

Drama oluşturmak değil derdimiz. Senin gibi inancı olmayan, olumlu düşünmeyen insanların ilgileneceği tarzda haberler değil zaten bunlar. kendini senin gibi sözde bilgili görmeye çalışmayan insanlara güzel haber vermek tek derdimiz. Hoşuna gitmiyorsa boşuna bu tarz konularda kalabalık etmemelisin.
durumun inançla ilgisi yok dostum bebeği o kadar süre ayakta tutan şey büyüme hormonu. öğrenmenin zamanı yok hala geç değil öğrenebilirsin

durumun inançla ilgisi yok dostum bebeği o kadar süre ayakta tutan şey büyüme hormonu. öğrenmenin zamanı yok hala geç değil öğrenebilirsin
Kaynak göstermeden bir konuda uzman gibi konuşmak bizim milletin mayasında var. Doğru kaynak gösterilen her bilimsel gerçeğe inanırırım tabii ki, bilime saygım sonsuz. Bu deprem felaketinde normal şartlarda yaşaması zor olan insanların bu durumunun haber yapılmasının drama yapmakla itham edilmek; insanların inancına karşı gelmek gibidir. Ben bebeğin hem inanç hemde bilimle kurtulduğuna inanıyorum. İkisini de ayrı düşünmem, inanan insanların bilime inanmadığı gibi bir algı oluştuysa sorun yanlış algılayan kişilerdedir. Ne olmuş; demekki o çocuğun yaşaması için gerekli şartlar depremden sonra bilimsel olarak mümkün olmuş ve yaşamış, bu da nasip edilmiş bu bebeğe. Hem bilimsel hemde dini inanışlar birbirinden ayrılmadan da düşünülebiliyor.

Geri