26000 TL Bütçe İle S24 Fe Almak Mantıklı Mı?

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
26000
Şuanda Lise 3 öğrencisiyim yeni bir telefona geçicem s24 fe 256 gb düşünüyorum yeni alacağım telefonda beni üniversite sonuncu sınıfa kadar götürmesi yani yaklaşık 6-7 sene işimi çok rahat görecek ve o kadar sene geçmesine rağmen işime görmeye devam edecek kısacası alacağım telefon beni uzun seneler kasmadan donmadan idare etsin genellikle kullanım amacım sosyal medyada gezinmek oyun oynamak (pubg,car x street,) gibi sağlam grafikli oyunlar ve günlük işlerde takılmasın istiyorum bu neticede s24 fe 256 gb düşünüyorum tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Bana göre 6-7 sene hiçbir teknolojik cihaz dayanamaz. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ayrıca üniversitede 1 aylığına işe girip telefonunu çok rahat yükseltebilirsin. O bütçede en dengeli cihaz S24fe. Bana göre alternatifi yok.

Bana göre 6-7 sene hiçbir teknolojik cihaz dayanamaz. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ayrıca üniversitede 1 aylığına işe girip telefonunu çok rahat yükseltebilirsin. O bütçede en dengeli cihaz S24fe. Bana göre alternatifi yok.
Bana görede o kadar götürmesi zor geliyor sizin dediğiniz gibi en kötü ihtimal bir işe girip paramı kazanıp telefonu değiştirmek olur

Bencede bu fiyat segmentinde hatta fiyatı biraz daha çıkarsak bilene her türlü s24fe rakipsiz. Siz araştırmışsınız zaten özelliklerini anlatmaya gerek yok, alınır.

Kamerayı kullanma durumuna göre POCO F7 alternatif olabilir. Oynanacak oyunlar için S24 FE'nin testlerine bakmak gerekiyor, uzun süreli oynayışlarda diğer modellere göre performansını daha çok kısacaktır.

Son düzenleme:
Mantıklı kanks

Kamerayı kullanma durumuna göre POCO F7 alternatif olabilir. Oynanacak oyunlar için S24 FE'nin testlerine bakmak gerekiyor, uzun süreli oynayışlarda diğer modellere göre performansını daha çok kısacak.
Poco F7 aklıma baya bi yatmıştı fakat android güncellem alma süresi samsung kadar uzun olmadığı için onu eledim

4 yıl güncelleme alacak. 7 yıl güncelleme S24 FE'nin artı yanı olsa da 8 GB RAM bu süre içinde nasıl performans gösterir şayet 12 GB RAM bir tarafta bulunuyor. 8s Gen 4'ün performansı da söz konusu, bunlardan da ziyade HyperOS'u kullanması önemli.

Her iki tarafın da artısı, eksisi bulunuyor, değerlendirmeye kalmış.

Şuanda Lise 3 öğrencisiyim yeni bir telefona geçicem s24 fe 256 gb düşünüyorum yeni alacağım telefonda beni üniversite sonuncu sınıfa kadar götürmesi yani yaklaşık 6-7 sene işimi çok rahat görecek ve o kadar sene geçmesine rağmen işime görmeye devam edecek kısacası alacağım telefon beni uzun seneler kasmadan donmadan idare etsin genellikle kullanım amacım sosyal medyada gezinmek oyun oynamak (pubg,car x street,) gibi sağlam grafikli oyunlar ve günlük işlerde takılmasın istiyorum bu neticede s24 fe 256 gb düşünüyorum tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
en mantıklısı 30k altında çok net

Dayanır ama beklentiye ve kullanıma bağlı. Mesela 4 sene sonra bir oyun çıkar onu da en iyi grafikle oynayım dersen o zaman telefonun zayıfladığı hissedilir ama çok beklenti olmadan günlük işler yapılınca 5-7 sene gidiyor çoğu amiral cihaz.

Mesela iPhone 11 şuan çıkalı 6 sene olmuş cihaz ve hala gideri var güncelleme alıyor hızı iyi vs, kullanan milyonlar var cihazı. Veya Samsungda S20 FE var o da 5 senelik falan oldu herhalde o da hala çok güzel kullanılıyor, sadece güncelleme vermiyor Samsung o farkı var :)

şubattan beri kullanıyorum 256gb modeli pubg-pes-wild rift-new state gibi ağır oyunlarda 60-120fps akıcı 0 donma carx streette optimizasyon problemi var en düşük ve en yüksek fps aynı 45-60 arası sadece carxstreette ısınıyor sana net bişey söylemem gerekirse ben yaklaşık 3 ay araştırıp aldım senin için en optimal cihaz budur net.

Dayanır ama beklentiye ve kullanıma bağlı. Mesela 4 sene sonra bir oyun çıkar onu da en iyi grafikle oynayım dersen o zaman telefonun zayıfladığı hissedilir ama çok beklenti olmadan günlük işler yapılınca 5-7 sene gidiyor çoğu cihaz.
Zaten o kadar sene sonra yüksek grafikli oyunları orta veya düşük ayarda oynatsın ve günlük kullanımda kasmasın benim için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şubattan beri kullanıyorum 256gb modeli pubg-pes-wild rift-new state gibi ağır oyunlarda 60-120fps akıcı 0 donma carx streette optimizasyon problemi var en düşük ve en yüksek fps aynı 45-60 arası sadece carxstreette ısınıyor sana net bişey söylemem gerekirse ben yaklaşık 3 ay araştırıp aldım senin için en optimal cihaz budur net.
Telefonu kullanan biri olarak yorum yaptığın için teşekkürler 🙌

Zaten o kadar sene sonra yüksek grafikli oyunları orta veya düşük ayarda oynatsın ve günlük kullanımda kasmasın benim için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu kullanan biri olarak yorum yaptığın için teşekkürler 🙌
-leri +ları var videoda

Geri