Neler Yeni

2600TL koltuk önerisi

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Arkadaşlar selam, daha önce MSI MAG CH120'ı modelini aldım ama memnun kalmadım. Biraz fazla terlediğim için kumaş almak istedim ama kumaşın çok sert olduğunu duydum. Şimdilik kafamda olan ürünler xDrive RGB akıncı ve zio fabric. Zio alırsam sırt ve ön kısmına özel tasarımı ücretsiz yaptırabiliyorum. Ekstra olarak yastığa ismimi yazdırabiliyorum. xDrive ise sadece düz tasarım alabiliyorum. 1.85 boyum var ve 107 kiloyum. Zio maksimum 110 kiloya kadar dayanırken xDrive 120'ye kadar dayanabiliyor. Benim isteğim uzun yıllar rahatça oturabilmek. Öneriniz nedir?
@Selman Karaa bana önermişti bunu kullanıyorum memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
@Selman Karaa bana önermişti bunu kullanıyorum memnunum
Hocam terletiyor mu peki? Bir de bel yastığı lastikli sabitlenmediği için rahatsızlık veriyor mu? Genel olarak düşüncelerin neler? Boyun ve kilon kaç?

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Hocam terletiyor mu peki? Bir de bel yastığı lastikli sabitlenmediği için rahatsızlık veriyor mu? Genel olarak düşüncelerin neler? Boyun ve kilon kaç?
terletmiyor fazla rahatsızlık vermiyor boyum 1,80 65 kiloyum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
maşallah:ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman @Selman Karaa ya sorun hocam
Hocam Zio alsam önüne ve arkasına ücretsiz logo koyabiliyorum ekstradan nick yazdırıp kol destek pedini ücretsiz gönderiyorlar. Ama işte kumaş sert deniyor ondan korkuyorum. Yoksa Zio baya şey veriyor.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Hocam Zio alsam önüne ve arkasına ücretsiz logo koyabiliyorum ekstradan nick yazdırıp kol destek pedini ücretsiz gönderiyorlar. Ama işte kumaş sert deniyor ondan korkuyorum. Yoksa Zio baya şey veriyor.
hocam siz @Selman Karaa ya sorun o daha iyi bilgi verir size

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Ben geyiğindeyim hocam ppden anlaşılıyordur ama kilo alırsan zio allahına kavuşabilir onuda hesaba kat
ya böyle logo falan beni cezbetti bir de kumaş ya ama bi arkadaş çok sert diyor kumaşına. acaba ucuz ofis koltuğu mu alsam

Top Bottom