The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
anakart kötü
psu kötü
ssd modeli ne?
psu kötü
ssd modeli ne?
geçmiş olsun kasa diye patlayıcı almışsınızmonitör dahil 5500tl
sistemi yazarsan sevinirim onu tercih edebilirim bütçeme uygun ise.Var ama yarın hem indirim var onu bekleyelim
2600x sıfır 1000tl pek bilgim yok uygun değilse değiştireceğim.Yani keske fiyati yukseltmeselerdi bu yuzden 1kya 3100 alabilirsin oyunda 2600le ayni render aramiyorsan sıkıntı cikarmaz ama 2. Else 2600x 1kya kacmaz
Sıkıntı orada ya evde değilim telefondan toplayamamsistemi yazarsan sevinirim onu tercih edebilirim bütçeme uygun ise.
önerebileceğin kasa varmı?geçmiş olsun kasa diye patlayıcı almışsınız
peki yinede teşekkürlerSıkıntı orada ya evde değilim telefondan toplayamam
Olm 1kya nerden buldun tam 1kysa kacirma da ben psu ve ssdye bakmamistim game booster pau alirsan patlarsin olk elektrik kesintisinde ssdde herhalde kronik sıkıntili idisistemi yazarsan sevinirim onu tercih edebilirim bütçeme uygun ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2600x sıfır 1000tl pek bilgim yok uygun değilse değiştireceğim.
kasa yazmışım psu olacak bütçe belirtirseniz öneririmönerebileceğin kasa varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki yinede teşekkürler
anakart b450m s2h tercih edebilirim? uygunmuduranakart kötü
psu kötü
ssd modeli ne?
Fp de guzel anakartanakart b450m s2h tercih edebilirim? uygunmudur
trendyolda efsane cuma indiriminde buldum 1200 de düz hesap 1k yazdımOlm 1kya nerden buldun tam 1kysa kacirma da ben psu ve ssdye bakmamistim game booster pau alirsan patlarsin olk elektrik kesintisinde ssdde herhalde kronik sıkıntili idi
güzel anakartanakart b450m s2h tercih edebilirim? uygunmudur
kasa ve psu 800ü geçmezse uygundur.kasa yazmışım psu olacak bütçe belirtirseniz öneririm
peki teşekkürlergüzel anakart
Al al kacirma ama dedikleri gibi ssd ve psu sorunlutrendyolda efsane cuma indiriminde buldum 1200 de düz hesap 1k yazdım