Neler Yeni

Yardım 2600x bosta 55 derecelere çıkıyor

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Msi b450 a Pro Max anakartım var. Islemcim stok fanlı. Sürekli fanlar tam gaz dönüyor. Cs oynarken alev aliyor kasa çok ısınıyor ne yapmalıyım. Ve voltaj 1.35 sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Efe Dursun
aynı sorun benim r7 1700'de var işlemci çok ısınıyor ama benim sorunum kasanın hava akışından büyük ihtimal ile senin sorununda böyledir giriş seviyesi bir sıvı soğutma al ama stok fan benzeri kule tipi fanlardan alma çünkü o fanlar ısınan havayı tekrar tekrar çekiyor

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Kasa modelinden olabilir kasa dar ve hava akışı kötüyse normal. Kasanı yazar mısın?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa modelinden olabilir kasa dar ve hava akışı kötüyse normal. Kasanı yazar mısın?
Spec delta rgb
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorun benim r7 1700'de var işlemci çok ısınıyor ama benim sorunum kasanın hava akışından büyük ihtimal ile senin sorununda böyledir giriş seviyesi bir sıvı soğutma al ama stok fan benzeri kule tipi fanlardan alma çünkü o fanlar ısınan havayı tekrar tekrar çekiyor
Yok benim sorun ondan değil voltaj fazla ama nasıl ayarlarım

T.P.G.

80+ Titanium
Fan tam oturmuş bu kontrol et. Oturmuşsa termal macun yenile. O da işe yaramazsa arkaplanda çalışan uygulama var mı? Yoksa KIS ile tam tarama yap belki virüs pcyi yoruyor olabilir. Eğer yine bir şey çıkmazsa anla ki fan sıkıntılı değişmesi gerek.

Ha birde oyun içi değerleri atar mısın MSI AFTERBURNER'dan? Yük altındaki değerlere bakalım.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Ya işlemci macununu yenileyeceksin böylece biraz sıcaklık düşüşü olur ya da CPB ( Core Performans Boost) kapayacaksın.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan tam oturmuş bu kontrol et. Oturmuşsa termal macun yenile. O da işe yaramazsa arkaplanda çalışan uygulama var mı? Yoksa KIS ile tam tarama yap belki virüs pcyi yoruyor olabilir. Eğer yine bir şey çıkmazsa anla ki fan sıkıntılı değişmesi gerek.

Ha birde oyun içi değerleri atar mısın MSI AFTERBURNER'dan? Yük altındaki değerlere bakalım.
Oc genie yi kapattın 61 65 dereceye düştü şimdi

Top Bottom