Kaç derece?Arkadaşlar iyi akşamlar ryzen 2600x stock fanini artic ferezeer e sports 34 Duo ile değiştirdim gene ısınma sorunu var yardım
macun kötü ise normalArkadaşlar iyi akşamlar ryzen 2600x stock fanini artic ferezeer e sports 34 Duo ile değiştirdim gene ısınma sorunu var yardım
ayrıca R5 2600x güçlü bir işlemci 95 TDPArkadaşlar iyi akşamlar ryzen 2600x stock fanini artic ferezeer e sports 34 Duo ile değiştirdim gene ısınma sorunu var yardım
Arctic MX-4 4 gr Termal Macuntam yükte 85 normal halı 40 ama fareyi kaydirsam 55,60 cikio hemen yardim
Core performans bosst kapatıp dusuo ama bu sefer işlemci 3,6 da kalio ne anladik o zaman demi amaayrıca R5 2600x güçlü bir işlemci 95 TDP
İşlemciyi kontrol ettim oturuyor sorun yokArctic MX-4 4 gr Termal Macun
alıp yenilemeni tavsiye ederim birde işlemci soğutucunun tam oturduğundan emin ol
Sabit yap. 3.9 GHz ye sabitle öyle kullan. Boost açıkken 4.1 GHz de çalışıyor nerdeyse hep. Benim 3600 de 70leri buluyor boştayken bile. Yoksa çok iyi soğtmak lazım kasayı.Core performans bosst kapatıp dusuo ama bu sefer işlemci 3,6 da kalio ne anladik o zaman demi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi kontrol ettim oturuyor sorun yok