htc.husnu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 645
AOC Q27G2U olan modelinin yani curved olmayan modelini kullanıyorum. 1.5 sene oldu alalı.27" 2k curved bir monitör almak istiyorum.Aslında 6-6.5k ya kadar bütçe ayırabilirim.Ancak araştırırken şöyle bir monitör buldum.Sizce alınır mı? Ve ya başka bir monitör tavsiyesi verebilecek var mı?
![]()
GamePower Intense X60 Monitör
GamePower Intense X60 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şu şekilde açıklayım. Genel anlamda monitörden memnunum.
Pivot benim için olmazsa olmazlardandı o yüzden pivot model aradım
Aslında bende CQ27G2U olan model yani curved modelini almak istiyordum ve çip krizi nedeniyle tedarik edemedim uzun zamandır stoklarda bulamayınca düz modelini aldım.
Monitörün VA panel olması ve kronik ghosting , ışık sızması ve ölü piksel sorunları var denildi. Bunu risk alarak sipariş verdim. Lakin satıcıda bu konuda titiz olduğu için 1.5 haftada elime ulaştı. 1.5 hafta sonunda elime ulaşan monitörde ışık sızması, ölü piksel ve ghosting sorunu yaşamadım.
Kullandıkça öğrendiğim ve tecrube ettiğim detaylar
250 nits parlaklık var buda gündüz ışık vurduğunda yetersiz kalıyor bilgin olsun
Q27G2U modelinde dahili hoparlör vardı bunda da var diyerek almıştım ve hayal kırıklığına uğradım.
Monitörün HDMI 1.4 ve DP 1.2 desteği varmış maximun. Buda monitörde HDR yok anlamına geliyor bunu uzun zaman sonra öğrendim. Bu benim için kötü oldu. HDR film ve oyun desteği yok maalesef.
Ama artı olarak
Benim aldığım dönemde f/p idi
Pivot olması çok iyi
Birde arkasında harici usb portları ve ses çıkışı sayesinde güzel tercih olabiliyor. Arkasında 4 tane usb ile anakarttaki usb yoğunluğunu azaltabiliyoruz.
Kısaca bilgi olması için yazdım umarım faydası olur