2kmı 1080pmi istiyorsun?Dostlar başlıkta belirttiğim gibi monitör önerileriniz varsa çok memnun olurum. Bütçede kısıtlamıyorum kendimi parasına değsin yeterli
2k hocam, belirtmeyi unutmuşum2kmı 1080pmi istiyorsun?
2k hocam, belirtmeyi unutmuşum
hocam kıymetli önerilerin için teşekkür ederim. Dell ve MSI çok iyi duruyor detaylı araştırma yapacağım ikisi için. 240 hz'ye ihtiyaç duymuyorum çok teşekkür ederimAlabileceğin monitörlerin kaliteye göre sıralaması şu şekilde: Dell G2724D > MSI G274QPF E2 > Philips Evnia 27M2N5500/00 > Gigabyte M27Q
Aklına takılanları sorabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
240 Hz istiyorsan onlara da bakarım.
2k değil sanırım bu model. almışken 2k almayı düşünüyorumVG279Q3A Modeline bakabilirsin 180 hz ve 1 ms gtg
Dell indirimde olduğu için bütçen varsa direkt alıp geçebilirsin, bu arada hepsini renk ( kontrast oranı ) kalitesine göre sıraladım haberin olsun. Hepsi 10 bit zaten.hocam kıymetli önerilerin için teşekkür ederim. Dell ve MSI çok iyi duruyor detaylı araştırma yapacağım ikisi için. 240 hz'ye ihtiyaç duymuyorum çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k değil sanırım bu model. almışken 2k almayı düşünüyorum
Dell kafama yattı zaten bir aksilik olmazsa alacağım hocam teşekkür ederimDell indirimde olduğu için bütçen varsa direkt alıp geçebilirsin, bu arada hepsini renk ( kontrast oranı ) kalitesine göre sıraladım haberin olsun. Hepsi 10 bit zaten.
hocam bir tık pahalı değil mi fiyatı ? Arkadaşın önerdiği Dell de aynı özellikleri sunuyor ama neredeyse 2 katına yakın fiyat farkı varViewSonic Elite XG270QG 27" 1ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Elite XG270QG 27" 1ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Elite XG270QG 27" 1ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.151,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com