27 inç 2K G-SYNC monitör önerisi

YaXbtw

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
6500
Grafik Tasarım, Hareket Tasarımı ve Web Tasarımla ilgileniyorum. 2. bir monitör almak yerine ana monitörümden daha iyi bir monitör almayı düşündüm. (Eski Monitör ASUS VG248QG)

Sıklıkla oyun oynayan birisiydim fakat artık değilim arada oynarım bu yüzden Hz'si 165hz ve üstü olursa sevinirim.

27 inç 2K IPS G-SYNC Curved bir monitör arıyorum. (ASUS tercihimdir.)

Ips ve curved bu fiyata dediğin özelliklerde bulamazsın.

Hocam önereyim de ips curved 2k 165hz terimleri yanyana gelince 10000 den aşağı bir monitör bulunabileceğini sanmıyorum. O kadar yükselirseniz önereyim. Ama ya curved den ya ips den vazgeçerseniz fiyat yarıya düşer.

Hocam önereyim de ips curved 2k 165hz terimleri yanyana gelince 10000 den aşağı bir monitör bulunabileceğini sanmıyorum. O kadar yükselirseniz önereyim. Ama ya curved den ya ips den vazgeçerseniz fiyat yarıya düşer.
Hocam iki türlü de seçenek sunar mısınız?

Curved olmasa olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum 27 mi olsun 24 de olur mu

bu istediklerinizi karşılıyor 2 k 27 ve asus ben birazdaha bakıcam ama

hocam bulabildiğim en iyisi bu ben olsam bunu alırdım normalde fiyatı bu şekilde

diğer alternatifler

siz yinede modelleri araştırın kronik sorunlu vs oluyor

Son düzenleme:

hocam bulabildiğim en iyisi bu ben olsam bunu alırdım normalde fiyatı bu şekilde

diğer alternatifler

siz yinede modelleri araştırın kronik sorunlu vs oluyor
Attığınız monitör tam benim istediklerim fakat tek sevmediğim ayağı diğer ayaktan olan yok mu?

Yalnız bu monitörler tasarım için değil, profesyonel monitörlerin yerini tutmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri