biliyorum.inç farkı 8 cm diyor fazla etkiler mi oyunlarda onu demek istedim(boyut fazla olunca görüş az oluyor)sadece boyut varkı yok 1080 p ve 2k ve hz ve panel konusunda fark olur only ınch
biliyorum.inç farkı 8 cm diyor fazla etkiler mi oyunlarda onu demek istedim(boyut fazla olunca görüş az oluyor)
8 cm fark var fazla mıoynadıgın oyunlara göre degişir mesela valorant cs go tarzı oyunlarda 27 cidden büyük kalır 24 en ideali e spor alanında başarılı olan isimler hatta nerdeyse tüm e sporcular 24 kullanıyor
yoo?
yok kanka çoğu esporcu 24 kullanmıyor benim görüp tanıştıklarım 27 kullanıyor ama bilemem8 cm fark var fazla mı
240 hz 27 inç ıps mi
165 hz 24 inç ıps mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoo?
pardon yanlış yazmışım 27 falan olacakfps oynuyosan 24 oynamısyosan falan 27 al
test etme imkanım yok.24 den 27 ye mi geçtin.ne gibi fps oyunları oynuyorsun.27" 1080p kullanıyorum. Oynadığım oyunlar fps ağırlıklı herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Gayet memnunum. 1080pde görüntü kötü, pikselleşiyor muhabbetine falan çok takma bana çok balon muhabbet geliyor. 24"te kullandım 27 daha hoşuma gitti. Biraz da tercih meselesi. Varsa yakınlarda bir mağaza bir göz at daha iyi karar verirsin.
19" kullandım daha sonra 24" şimdi de yaklaşık 6 aydır 27" 144 hz kullanıyorum. Çoğunlukla cs-go ve cod warzone oynuyorum.test etme imkanım yok.24 den 27 ye mi geçtin.ne gibi fps oyunları oynuyorsun.
27" 240hz ile 24" 165hz arasında kaldım.teşekkürler