240 hz net8 cm fark var fazla mı
240 hz 27 inç ıps mi
165 hz 24 inç ıps mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yoo?
Bence 27bir mönitör alsan 27" mi olurdu 24" mü
Bütçe var ise 27 inç alırdım.sence?
Ekrana 5cm fark ile bakarsan evet yorar fakat saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum.27 fps için fazla büyük 24 ideal. Göz yetmez insan yorulur 27ye
1900 TL sizin önerdiğiniz monitör aklımda kaldıBütçe var ise 27 inç alırdım.
Şu an saçma bir şekilde 27 inç 144hz ve 27 inç 240hz fiyatları aynı.
Bütçeniz nedir?
kişisel tercih tabi. Fikrimi belirttim ben. Rekabetçi oyunda bakman gereken yerin boyutu ne kadar azalırsa o kadar rahatlarsın aslındaBütçe var ise 27 inç alırdım.
Şu an saçma bir şekilde 27 inç 144hz ve 27 inç 240hz fiyatları aynı.
Bütçeniz nedir?
Ekrana 5cm fark ile bakarsan evet yorar fakat saçma bir düşünce olduğunu düşünüyorum.
Bu en ucuzu.1900 TL sizin önerdiğiniz monitör aklımda kaldı
indirimsiz 1900 TL'ye monitör var mı" 240 hz"
Monitör curved olursa daha rahat edilebilir.kişisel tercih tabi. Fikrimi belirttim ben. Rekabetçi oyunda bakman gereken yerin boyutu ne kadar azalırsa o kadar rahatlarsın aslında
evet ben olsam rekabetçi oyun oynamasam 27 tercih ederdim fps oyunları oynadıgı icin 24 idealBu en ucuzu.
Monitör curved olursa daha rahat edilebilir.
Fikrinizi belirtmişsiniz anlıyorum fakat genele hitap eden bir cümle kurmuşsunuz
Forza Horizon 4 gibi oyunlarda da 24 inç'ten daha çok 27 inç ile zevk alınabilir.
Şahsen bana küçük geliyorevet ben olsam rekabetçi oyun oynamasam 27 tercih ederdim fps oyunları oynadıgı icin 24 ideal
aslında ben yıllardır laptop kullanıyorum ilk kez geçen sene sistem topladım. 24 inçe birden yükseliş etkili olmuş da olabilir büyük geldi çünkü.Şahsen bana küçük geliyor
27 inç ile daha rahat ediyorum fakat tabii ki insandan insana değişecektir.