Neler Yeni

27'' maksimum 7000 TL Monitör Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Curved monitörlerini daha çok beğendiğimden başta Monster A27 V2 2K monitörünü satın almayı düşünüyordum fakat ekran kartım Rtx 3060ti olduğundan 2K yerine FHD monitör almak daha doğru olacak sanırım. Şuanki kullandığım monitör curved VA panelli bir monitör. Maksimum 7000 TL 27'' monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Lenovo Legion R27FC-30 67B6GAC1TK 27'' monitörünü önerir misiniz ? Ya da farklı bir monitör mü almalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Curved monitörlerini daha çok beğendiğimden başta Monster A27 V2 2K monitörünü satın almayı düşünüyordum fakat ekran kartım Rtx 3060ti olduğundan 2K yerine FHD monitör almak daha doğru olacak sanırım. Şuanki kullandığım monitör curved VA panelli bir monitör. Maksimum 7000 TL 27'' monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Lenovo Legion R27FC-30 67B6GAC1TK 27'' monitörünü önerir misiniz ? Ya da farklı bir monitör mü almalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Monster sakın almaya kalkmayın ama legion alınabilir bi arkadaşım kullanıyor gayet memnun, eğerki illa curved istiyorsanız asus VG24VQR bakabilirsiniz benim için eksi değil ama VA panele sahip

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster sakın almaya kalkmayın ama legion alınabilir bi arkadaşım kullanıyor gayet memnun, eğerki illa curved istiyorsanız asus VG24VQR bakabilirsiniz benim için eksi değil ama VA panele sahip
Cevap için teşekkürler. Ekran 27'' olmalı. Curved olarak belirttiğim Lenovo hariç başka bir seçenek bulamadım. IPS olarak önerdiğiniz bir monitör var mı ? Lenovo hariç baktığım monitörler; Samsung Odyssey G4, LG Ultragear 27GN650, LG UltraGear 27GS65F-B bu monitörlerden hangisi daha iyi ?

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sümer
Monster istememe sorunununuzu öğrenebilir miyim sebepleri neler ?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sümer
Çoğu ürünü kalitesiz ve aynı fiyata asus msi vb markaların monitörleri varken tercih edilmez
Valla sırf marka diye monster ürünlerini ezmeniz bence etik olmamış bir kusurunu gördüyseniz ona göre yorum yapmanızı öneririm. Aynı özelliklerde söylediğiniz markaların monitörleri o fiyatlarına bulmanız imkansız. Bende a27 v2 var 27 inc hem curved hem pivot hem 300 nit hemde 2k monitör 5999 a almıştım gayet memnunum. o fiyatlara bu özelliklerde 6 bin e bırakın asus msi aoc'u gamepower bile çok nadir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla sırf marka diye monster ürünlerini ezmeniz bence etik olmamış bir kusurunu gördüyseniz ona göre yorum yapmanızı öneririm. Aynı özelliklerde söylediğiniz markaların monitörleri o fiyatlarına bulmanız imkansız. Bende a27 v2 var 27 inc hem curved hem pivot hem 300 nit hemde 2k monitör 5999 a almıştım gayet memnunum. o fiyatlara bu özelliklerde 6 bin e bırakın asus msi aoc'u gamepower bile çok nadir.
Monitörünüzü hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz ? Ben rtx 3060ti ekran kartı için alsam doğru olmaz değil mi?

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sümer
Monitörünüzü hangi ekran kartıyla kullanıyorsunuz ? Ben rtx 3060ti ekran kartı için alsam doğru olmaz değil mi?
Ben şuan için araştırma yapıyorum ama düzgün performans için tecrübelerime göre minimum rtx 4070 ya da 7700xt kullanmayı düşünüyorum çünkü monitörün hakkı 2k . Bütçe meselesi aslında ama en kötü 4060 ti diye düşünüyorum

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
Sırf marka diye değil tecrübeyle sabit konuşuyorum etrafımda monster kullanan çok insan var fakat sürekli bi arıza bir hata ayrıca müşteri hizmetleride berbat siz almışsınız sıkıntı çıkmamış fakat bu bir başkasında sıkıntı çıkmıyacağı anlamına gelmez. Sizin dediğiniz şey hardon psu aldım bende sıkıntı çıkmadı herkeze öneriyorum demek gibi

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Sümer
Sırf marka diye değil tecrübeyle sabit konuşuyorum etrafımda monster kullanan çok insan var fakat sürekli bi arıza bir hata ayrıca müşteri hizmetleride berbat siz almışsınız sıkıntı çıkmamış fakat bu bir başkasında sıkıntı çıkmıyacağı anlamına gelmez. Sizin dediğiniz şey hardon psu aldım bende sıkıntı çıkmadı herkeze öneriyorum demek gibi
Bence o ön yargıyla alakalı. Sizin yorumunuz da şuna benziyor. Al asus msi hepsi sağlam düzgün hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ya çıkarsa...

Teknoloji işi şans işi. Tamam malzeme kalitesi ya da ne bileyim teknolojileri tabii ki de farklıdır ama o fiyat bantlarında fp olarak alınabilecek bir durum diye düşünüyorum. Bi sıkıntı çıkarsa gönderirsin garantiye hallederler. Halledemezseler para iadesi yaparlar olur biter. Her markanın sorunları problemleri tabii ki var. Dört Dörtlük hiçbir marka yoktur.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
Bence o ön yargıyla alakalı. Sizin yorumunuz da şuna benziyor. Al asus msi hepsi sağlam düzgün hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ya çıkarsa...

Teknoloji işi şans işi. Tamam malzeme kalitesi ya da ne bileyim teknolojileri tabii ki de farklıdır ama o fiyat bantlarında fp olarak alınabilecek bir durum diye düşünüyorum. Bi sıkıntı çıkarsa gönderirsin garantiye hallederler. Halledemezseler para iadesi yaparlar olur biter. Her markanın sorunları problemleri tabii ki var. Dört Dörtlük hiçbir marka yok
Maalesef o iş para iadesi yaparlar demekle geçmiyor sıkıntı çıkartabiliyorlar ayrıca monitörlerde ghosting var bunu ben demiyorum forumdaki insanların şikayetlerine bakabilirsiniz ayrıca fazlasıyla gecikme olduğunu belirtiyorlar

Gird4p

80+
Agam kem küm ediyorsun. Şahsi bir tecrüben bile olmamış Monster ile. Belki hiç adamlardan ürün de satın almadın. Neden papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz ki? 2016'de A5 V11.1 almıştım. Beni 5 sene idare etmişti. Evet çok kaliteli değildi ama o sıcaklık - kararsızlık problemleri ile de karşılaşmamıştım.

Türkiye'de herkesin hayali olan Alienware marka bilgisayara 2 sene önce o zamanın parası ile 4000 dolar verdim. Gelir gelmez yaptığım testlerde VRAM arızası çıktı, yeni anakart taktılar onda da RAM Slot arızası çıktı, yeni anakart taktılar onda da Micron marka RAM'leri Çin malı ile değiştirdiler. Sonra da acilen sattım gidip Macbook aldım anakart baskı kalitesi en iyi onlarda olduğundan. Ondan önce Asus ROG'da kullanmıştım köpekler gibi ısınıyordu bir te muhatabın yoktu Monster gibi. Varsa kötü tecrüben söyle. Yoksa da yankı odasından çık, bir monitörün ne özelliği olabilir ki kesinlikle alma diyorsun? Al şu an bu yorumu yazdığım monitör de Alienware ama arkasındaki aydınlatmayı açınca ıslık sesi çıkıyor devre kartından. ***** saçma bobinler takmışlar. Marka kalitesi her üründe aynı artık dünya eskisi gibi değil. Bir standardizasyon var, kullanıcı desteği güçlü olan markalar kurtarıyor. Monster'da onlardan birisi. Bizim pimpirikli cühela ama çığırtkan tipler gece gündüz 5 derece arttı 3 derece düştü diye müşteri hizmetlerinin 5 senedir kafasını ütülüyorlar daha adamların infial bir vukuatı yok.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Eren Bilal Cihan
Agam kem küm ediyorsun. Şahsi bir tecrüben bile olmamış Monster ile. Belki hiç adamlardan ürün de satın almadın. Neden papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyoruz ki? 2016'de A5 V11.1 almıştım. Beni 5 sene idare etmişti. Evet çok kaliteli değildi ama o sıcaklık - kararsızlık problemleri ile de karşılaşmamıştım.

Türkiye'de herkesin hayali olan Alienware marka bilgisayara 2 sene önce o zamanın parası ile 4000 dolar verdim. Gelir gelmez yaptığım testlerde VRAM arızası çıktı, yeni anakart taktılar onda da RAM Slot arızası çıktı, yeni anakart taktılar onda da Micron marka RAM'leri Çin malı ile değiştirdiler. Ondan önce Asus ROG'da kullanmıştım köpekler gibi ısınıyordu bir te muhatabın yoktu Monster gibi. Varsa kötü tecrüben söyle. Yoksa da yankı odasından çık, bir monitörün ne özelliği olabilir ki kesinlikle alma diyorsun? Al şu an bu yorumu yazdığım monitör de Alienware ama arkasındaki aydınlatmayı açınca ıslık sesi çıkıyor devre kartından. ***** saçma bobinler takmışlar. Marka kalitesi her üründe aynı artık dünya eskisi gibi değil. Bir standardizasyon var, kullanıcı desteği güçlü olan markalar kurtarıyor. Monster'da onlardan birisi. Bizim pimpirikli cühela ama çığırtkan tipler gece gündüz 5 derece arttı 3 derece düştü diye müşteri hizmetlerinin 5 senedir kafasını ütülüyorlar daha adamların infial bir vukuatı yok.
Şahsi olarakta kullandım ayrıca dediğim gibi bunları söyleyen bi tek bende değilim spesifik modeller hariç monsterın ürünleri iyi değil milletimizin tek tercih etme sebebi fiyat, papağan demişsin ama sende aynı şeyleri söylüyorsun üslüba dikkat edersek sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom