Neler Yeni

27'' max 5k curved olmayan monitör önerisi(kendi monitörlerinizide atabilirsiniz

mertcgrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mert çağırmak
Bütçe
4500
Oyun oynuyorum fakat ilk önceliğim oyun için olmayacak sebebi bütçe. Çok yüksek bir bütçem yok bu yüzden hz oranı yüksek falan diyemiyorum :/(.
Listemde olan birkaç monitörü aşağıya linkleyeceğim yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum ya da önerdiğiniz varsa. 27 inç olması en öncelik şu anda.

en ucuz 27 inc

Özellikler kağıt üzerinde en yüksek olanlardan ama kimse önermemiş spesifik nedenlerini bilen varsa yazsın lütfen herkes kötü marka demiş forumda falan da sebebi nedir yani

Bu marka için de bir üstteki gibi yorumlar yapılmış sebebi nedir bu fiyatlara 180hz veriyor alınmaz dendiği için almadım ama yorumlarınızı bekliyorum

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Oyun oynuyorum fakat ilk önceliğim oyun için olmayacak sebebi bütçe. Çok yüksek bir bütçem yok bu yüzden hz oranı yüksek falan diyemiyorum :/(.
Listemde olan birkaç monitörü aşağıya linkleyeceğim yorumlarınızı yaparsanız çok mutlu olurum ya da önerdiğiniz varsa. 27 inç olması en öncelik şu anda.

en ucuz 27 inc

Özellikler kağıt üzerinde en yüksek olanlardan ama kimse önermemiş spesifik nedenlerini bilen varsa yazsın lütfen herkes kötü marka demiş forumda falan da sebebi nedir yani

Bu marka için de bir üstteki gibi yorumlar yapılmış sebebi nedir bu fiyatlara 180hz veriyor alınmaz dendiği için almadım ama yorumlarınızı bekliyorum
Gamebooster 2712FF 27" Ben bu linkteki ürünü almıştım Mart'ta iyi bir indirimle. Ofiste hala kullanmaktayım bir sıkıntı yaşamadım, belki ilginizi çekebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Şahin
Biraz daha araştırıp geldim,gigabyte'n bu modeli daha iyi;
Viewsonic'de 250 cd var,gigabyte'da 400cd var.Cd parlaklığı ifade ediyor.Nit dediğimiz olay işte.

Aykut D.

80+ Gold
benim imzamdaki monitörü alabilirsin dostum

Senin önerin nedir @Fantastiktürk

mertcgrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mert çağırmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebebi çoğunlukla oyun oynamak için kullanmayacağım bu yüzden ekran boyutundan düşüp hz olarak daha iyi bir şey almak yerine daha büyük ama hz düşük olanı tercih etmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim imzamdaki monitörü alabilirsin dostum

Senin önerin nedir @Fantastiktürk
bu monitör için yorumunuz nedir acaba markasını ilk defa görüyorum ama 27inç için 2k

Aykut D.

80+ Gold
Sebebi çoğunlukla oyun oynamak için kullanmayacağım bu yüzden ekran boyutundan düşüp hz olarak daha iyi bir şey almak yerine daha büyük ama hz düşük olanı tercih etmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu monitör için yorumunuz nedir acaba markasını ilk defa görüyorum ama 27inç için 2k
Butceni bilmiyorum ama Philips 27m2n5500 baksana

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu konu ne böyle? Bütün botlar dolmuş gibi bütün öneriler birbirinden kötü.

Philips 27M2N5500 hem oyun için uygun yüksek Hz + hızlı hem de 27 inç hem de görüntü kalitesi olarak bu segmentin tepe modellerinden. Şimdiden hayirli olsun.

Top Bottom