Hanggi monitör daha mantıklı

tamamda hepsini yapıyorum
Anlatamadım sanırım ikisiyle de tüm işlerini görebilirsin birini alınca diğer şeyleri yapamazsın demiyorum, senin için bir tık daha önemli olanı seç diyorum. Oled değil bu monitörler tüm alanlarda en iyi performansı versin.

Hız en iyisi
Renk en iyisi
Kontrast en iyisi
Siyah en iyisi

İps yapısı gereği ıps glow sorunlu. Düşük kontrast ve kötü siyahlara sahip. 25g3zm de va olmasından ötürü tepki süresi ve görüş açısın da IPS den geride.

Her ikisinin ortası oled var sadece.

Anlatamadım sanırım ikisiyle de tüm işlerini görebilirsin birini alınca diğer şeyleri yapamazsın demiyorum, senin için bir tık daha önemli olanı seç diyorum. Oled değil bu monitörler tüm alanlarda en iyi performansı versin.
veyaa gameboostter monitörler

Gamebooster ve gamepower gibi markaları alma.
gamepower neden almamalıyım gamepower vision v30 almıştım çok güzel monitördü tabi satmak zorunda kalmıştım ama güzeldi neresi kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamebooster ve gamepower gibi markaları alma.

AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü

bunun yerine ,

Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü

bu alınır mı

Türkçe düzgün inceleme yapan kanal yok. 2-3 bilgili arkadaş vardı onlar da monitör mevzularını bıraktı. Şu an @CONK BAYIRI haricinde bilgilendirici içerik yapan yok. O da artık baydı herhalde fazla konu açmıyor. Bi ben kaldım bilgilendirici konu açan. Bende saldım sayılır pek bakamıyorum. Gamepower cart curt hiç bakmıyorum şu an. Çünkü uygun fiyata marka ürünler var zaten. Gerek yok. E talep de yok neden dandik markalara bakmakla uğraşayım. Bence sende bırak. 24g42e al geç arkana bakma. Bu fiyatta daha iyisi yok.
herkes caninin istedigi urunu aldigindan beri rehber/makale yayimlamiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,699
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri