İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Fark etim zaten o yüzden yazdım ytl değilmiydi diye.reklamda TL yazıyor
farketmişsindir
Fark etim zaten o yüzden yazdım ytl değilmiydi diye.reklamda TL yazıyor
farketmişsindir
Hayır tabii ki, ama bak durum şöyle;yalnız 2009 tarihinde zam oranına bakabiliriz
ürün %2000 zamlanmış
maaşlara o kadar zam geldimi?
Migros'ta bile o kadar ucuzmuş ki şimdi e-ticaret sitelerinde bile %2000Malesef öylede neredeyse %2000 zamlanan en temel gıdayı konuşuyoruz
reklam değil bu arada
Bu reklamda gördüm eski reklam 2009 un
videoyu ilerlet görürsün
Hayır tabii ki, ama bak durum şöyle;
Adamlar zaten ürünlere zam yaparken kepçe maaşlara yaparken kaşıkla yapıyorlar.
Tabikide o zamana göre şuandan çok daha iyiydi en azından, fakat şunu diyorum, ürünlere zam yaparlarken maaşlara da yapıyorlar bu yüzden o zamanın 20 TL si bu zamanın 100TL si gibi bir şey.
evet o zamanın 100tlsi 20tl si falan olabilir ancak, maaşlara %2000 zam geldiğini sanmıyorum.Bakın kimse linçlemesin diye baştan söylüyorum tabikide kötüye doğru uçuyoruz ekonomi olarak,
Ancak bunun olması çok doğal çünkü maaşlarada zam yapılıyor, yani şöyle düşün o zamanın 100 TL si bu zamanın 20TL si gibi bir şey.
O zamanın 100 TL'si bu zamanın 20 TL'si olabilir ama o zamanda 100 TL'ye 50 parça şey alıyorsan şuan kaç parça şey alabiliyorsun bi bak bakalımBakın kimse linçlemesin diye baştan söylüyorum tabikide kötüye doğru uçuyoruz ekonomi olarak,
Ancak bunun olması çok doğal çünkü maaşlarada zam yapılıyor, yani şöyle düşün o zamanın 100 TL si bu zamanın 20TL si gibi bir şey.
Katiliyorum tamda asgari ücret konusunu açicakdım.Halkımızda Özgün Şekilde Veri Değerlendirme Problemi Olduğu Aşikar. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Yönetim Dönemlerine Göre Bu Tablo Ve Tablolardan Gerekli Çıkarımları Yapabilirsiniz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yorum sabitleme foruma gelseydi direk koyardımHalkımızda Özgün Şekilde Veri Değerlendirme Problemi Olduğu Aşikar. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Yönetim Dönemlerine Göre Bu Tablo Ve Tablolardan Gerekli Çıkarımları Yapabilirsiniz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence fazla konuşmaya gerek yok.
Bakın kimse linçlemesin diye baştan söylüyorum tabikide kötüye doğru uçuyoruz ekonomi olarak,
evet o zamanın 100tlsi 20tl si falan olabilir ancak, maaşlara %2000 zam geldiğini sanmıyorum.
Beyler sakin olun, bende zaten aynı şeyi diyorum.O zamanın 100 TL'si bu zamanın 20 TL'si olabilir ama o zamanda 100 TL'ye 50 parça şey alıyorsan şuan kaç parça şey alabiliyorsun bi bak bakalım
Yav arkadaş bende zaten aynı şeyi diyorum hala adam ne diyo ya.Asgari ücrete %500 zam gelmiş, temel gıdaya ise %2000 zam gelmiş, Nerede orantı? Bu sözleri söylemen için asgari ücretinde %2000 artması yani 8000-10000 TL olması lazımdı.