benimde öyleknk askeri ücretle çalışanlar bişey yapamıycak bu ülkede örneğin benim babam
babamın kredi kartı yok bende 2. el pc aldırdım 200 tl yebenimde öyle
ama 7 bin liralık bilgisayar aldırabildim
Sırrı size söylüyorum
Kredi kartı kullanmayın ailenizde kullanmasın
zaten %400 %500 oranında maaşlar zamlandıDostum şöyle bir durum var
Tarım dünya genelinde azaldı tarım fiyatları arttı
Ürün yetiştirmek için girilen masraf arttı bu yüzden fiyatlar da arttı
2009 da asgari ücret 500 lira idi
Ekonomimizin iyi olduğunu kesinlikle savunmuyorum ama 2009 daki goda fiyatıyla şimdiki fiyatı karşılaştırmak kesinlikle yanlış bir hareket.
Yazdığım tüm metnin bir satırını okuyorsun ama .zaten %400 %500 oranında maaşlar zamlandı
%2000 zam geldi temel gıdaya
Gene 5 Kat Zarar
zamanla gelişmemiz gereklirken böyle oldu
okudum zatenYazdığım tüm metnin bir satırını okuyorsun ama .
turizimde bu sene kıt geçti sayılırDostum şöyle bir durum var
Tarım dünya genelinde azaldı tarım fiyatları arttı
Ürün yetiştirmek için girilen masraf arttı bu yüzden fiyatlar da arttı
2009 da asgari ücret 500 lira idi
Ekonomimizin iyi olduğunu kesinlikle savunmuyorum ama 2009 daki goda fiyatıyla şimdiki fiyatı karşılaştırmak kesinlikle yanlış bir hareket.
Bu sene zaten ayrı bir konu. Virüs tüm dünyayı mahvetti. Gıda fiyatları için şeye bakmak lazım diğer dünya ülkelerine. Çünkü Türkiye bildiğim kadarıyla gıda için daha ucuz bir yer. Fiyat olarak teknolojik ürünlerde pahalı gıdada ucuzuz diye biliyorum.okudum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
turizimde bu sene kıt geçti sayılır
bu ekonomimize dezavantaj olarak yansıyor
Meyve sebze olarak biraz ucucuz ama o da olsun Bi ZahmetBu sene zaten ayrı bir konu. Virüs tüm dünyayı mahvetti. Gıda fiyatları için şeye bakmak lazım diğer dünya ülkelerine. Çünkü Türkiye bildiğim kadarıyla gıda için daha ucuz bir yer. Fiyat olarak teknolojik ürünlerde pahalı gıdada ucuzuz diye biliyorum.
Evet maalesef çiftçilere yeterli destek sağlanmadığı için onlar da üretmiyor. İthalat fazla oluyor.Meyve sebze olarak biraz ucucuz ama o da olsun Bi Zahmet
zaten ithal ürünler pahalı sadece teknolojik ürünler değil