Attığım kart zaten Gigabyte ve en tepe modelekran kartı almışken bu düzeyde asus msı gigabyte gibi daha bilindik ve türkiye distribütörü daha iyi olan markaları tercih etmek istiyordum
detaylı şekilde bildiriminiz için teşekkür ederimİşlemciyi Ryzen 5 5600 ile değiştir sadece turbo frekansı 4.4 GHz ve arada fiyat olarak fazla fark var.
Kasa olarak Galax Revolution 01-Dark Guardian Pro-Darkflash Dls480 alınabilir daha iyi olur kasa iyi değil çünkü.
Ramleri bu şekilde 2 tane alırsan daha ucuza gelir aynı ramler: https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html
Ekran kartı olarak arkadaşın attığı 3070 Ti daha iyi olur.
Anakart olarak X570-A Pro çokta iyi bir anakart değil B550-A Pro daha iyi B550 olması dışında.
SSD olarak PCl 4.0 fiyatında neredeyse Crucial P5 Plus 2 ye katlar o SSD yi o yüzden onuda değiştirmek iyi olur
sence bu zamanda b450 alınır mı artıkİşlemciyi Ryzen 5 5600 ile değiştir sadece turbo frekansı 4.4 GHz ve arada fiyat olarak fazla fark var.
Kasa olarak Galax Revolution 01-Dark Guardian Pro-Darkflash Dls480 alınabilir daha iyi olur kasa iyi değil çünkü.
Ramleri bu şekilde 2 tane alırsan daha ucuza gelir aynı ramler: https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html
Anakart olarak X570-A Pro çokta iyi bir anakart değil B550-A Pro daha iyi B550 olması dışında.
SSD olarak PCl 4.0 fiyatında neredeyse Crucial P5 Plus 2 ye katlar o SSD yi o yüzden onuda değiştirmek iyi olur
Düşük bütçede her türlü alınır ama 27k gibi bir bütçeden asladetaylı şekilde bildiriminiz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence bu zamanda b450 alınır mı artık
Kral belirttim zaten. Anakart ve ram değiştirilebilir diye. Şuan kullanır ilerde değiştirir. Ya da alırken yükseltir.28k para vericem içinde b450m olucak ha?
Sıvı soğutmaya kötü demişsiniz neye göre kime göre kötü ben 2 seneden beri kullanıyorum gayet memnunum sistem 23 24 k arası demişsiniz var mı o fiyata sistem varsa arkadaşa yardımcı olunEkran kartı kötü soğutmalı model.
5600x ile 5600 arasındaki performans farkı 1-2FPS ama fiyat farkı 600-800 civarı.
Sıvı soğutma kaliteli bir model değil.
SSD hakkında pek yorum yok. Herhangi bir inceleme de yok. 1-2 yorum dışında
Aynı şekilde kötü sıvı soğutma pek kaliteli değil.
Kasa PSU fiyatı böyle bir kasaya çok uçuk.
SSDde neden Samsunga taktın anlamıyorum.
İşlemci dediğin gibi 5600 tercih edilmeli.
Toplam bütçe nedir?
Arkadaşa yardımcı oluyorum zaten yazdıklarımı okursan görebilirsinSıvı soğutmaya kötü demişsiniz neye göre kime göre kötü ben 2 seneden beri kullanıyorum gayet memnunum sistem 23 24 k arası demişsiniz var mı o fiyata sistem varsa arkadaşa yardımcı olun
Benim soruma yardımcı olmadınızArkadaşa yardımcı oluyorum zaten yazdıklarımı okursan görebilirsin
Neye göre kötü Galahad 240a göre kime göre kötü aynı fiyattaki Galahad 240a göreSıvı soğutmaya kötü demişsiniz neye göre kime göre kötü ben 2 seneden beri kullanıyorum gayet memnunum sistem 23 24 k arası demişsiniz var mı o fiyata sistem varsa arkadaşa yardımcı olun
Sistem konusunda da sık sık yenileniyor stoklar. 1 aydır her gün 3070ti sistemler 23 24 civarıydı yine gelir.Benim soruma yardımcı olmadınız
Boş yere yazı yazmak saçma benim dediğim ürün 1200 1300 liralık ürün sizin bahsettiğiniz ürün 2300 civarı Corsair in ürünü o zaman bana göre daha kaliteli size göre galahad olabilir bende onu beğenmedim daha kötü diyim o zaman böyle düz mantık olmayınNeye göre kötü Galahad 240a göre kime göre kötü aynı fiyattaki Galahad 240a göre
Sistem konusunda da sık sık yenileniyor stoklar. 1 aydır her gün 3070ti sistemler 23 24 civarıydı yine gelir.
Hangi soğutucudan bahsediyorsan bulabildiğim en ucuz 240R 2650TL en ucuz ML240L V2 1750TL Galahad ise 2400TL. 240Rdan iyi olduğu kesin. ML240Lden çok çok daha iyi olduğu da kesin ki sesli çalıştığını ve kaliteli olmadığını sen de biliyorsundur. Bana burda kendi ürünün diye boş yere savunmana gerek yok.Boş yere yazı yazmak saçma benim dediğim ürün 1200 1300 liralık ürün sizin bahsettiğiniz ürün 2300 civarı Corsair in ürünü o zaman bana göre daha kaliteli size göre galahad olabilir bende onu beğenmedim daha kötü diyim o zaman böyle düz mantık olmayın
Neyse ne dediğim gibi ben 2 senedir kullanıyorum her hangi bir gürültü ve ya bir sorun yaşamadım ben tartışma yaratmıyorum siz bir ürün alırken nasıl araştırıyorsanız herkes araştırıyor dediğim gibi bir tüketici olarak ben gayet memnunumHangi soğutucudan bahsediyorsan bulabildiğim en ucuz 240R 2650TL en ucuz ML240L V2 1750TL Galahad ise 2400TL. 240Rdan iyi olduğu kesin. ML240Lden çok çok daha iyi olduğu da kesin ki sesli çalıştığını ve kaliteli olmadığını sen de biliyorsundur. Bana burda kendi ürünün diye boş yere savunmana gerek yok.
Ayrıca bana göre sana göresi yok bir ürünün iyisi ve kötüsü var. İyiyse iyi kötüyse kötüdür.
Tartışmak için ortaya boş fikir atmaya gerek yok. 27K bütçe ile istediği sisteme ML240L öneriyorsan önerme zaten. Önerdiğim Galahad en üst düzey 240MM soğutmalardan hatta bazı 360lardan iyi bazılarına da yakın.
Ben bunları "bana göre" söylemiyorum araştırıp yazıyorum. Gerçekten tartışacak bir şeyin varsa seve seve cevap veririm ama bu iş bana sana bakmıyor performansa bakıyor.
Bu arada ML240L Corsair değil Cooler Master haberin olsun.
İşlemciyi Ryzen 5 5600 ile değiştir sadece turbo frekansı 4.4 GHz ve arada fiyat olarak fazla fark var.