Baya düşüş yaşamısın, hangi soğutucudan geçtin?Haklısınız hocam, pek doğru bir örnek değil ama oyunda falan 30 derecelik bir düşüş yaşadım
2700X'den dandirik soğutucu mu çıkıyor? SE234 güzel soğutucu.Mesaj otomatik birleştirildi:
Wraith spire.
Evet, yük altında gerçekten stabil hale gelmiyor alet. Eli dursa ayağı durmuyor haininBak şöyle açıklayım, işlemci oyunlarda stabil performans gösterebiliyor ama sen aniden yük bindirince 40TDP ile çalışıyorsa birden 120 üstüne çıkıyor.
Fanlar ise o kadar hızlı RPM arttırıp stabilize edemiyor işlemciyi, yani ani yük dalgalanmalarındaki sıcaklık artışları çok dikkate alınacak bir şey değil çünkü 3-4 kat daha fazla ısınırken fanlar daha geç hızlanıyor, stabil hale gelmesi daha uzun sürüyor.
Hayır o benim bir hatamla olan bir soğutucu farklılığı, utancımdan dolayı olayı dile getirmek istemiyorum.2700X'den dandirik soğutucu mu çıkıyor? SE234 güzel soğutucu.
Bu testi izledim, kaç senelik olmasına ve serinin en iyi işlemcisi olmamasına rağmen 4K'da fena performans göstermiyor
Hala o CPU benchmark testlerini yapabilmiş değilim OC haliyle. Sıcaklıktan kapanıyor hepEvet, yük altında gerçekten stabil hale gelmiyor alet. Eli dursa ayağı durmuyor hainin
Ben o zaman oyundaki düşüşü düşünerek oyuncak ayısına sarılan bir çocuk gibş mutlu olayım biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır o benim bir hatamla olan bir soğutucu farklılığı, utancımdan dolayı olayı dile getirmek istemiyorum.
Çok önemli bir detay 4K olması
102 görünce baktım alet durmayacak pes ettim ben durdum. Bükemediğin eli öpeceksin.Bu testi izledim, kaç senelik olmasına ve serinin en iyi işlemcisi olmamasına rağmen 4K'da fena performans göstermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala o CPU benchmark testlerini yapabilmiş değilim OC haliyle. Sıcaklıktan kapanıyor hep
Hocam adama 5800X parası verseydin alırdı şimdi neden 4000TL masraf etsin 70FPS için?
102 görünce baktım alet durmayacak pes ettim ben durdum. Bükemediğin eli öpeceksin.
169 TL fark varBen olsam bunu alırdım :OAerocool Mirage İntel L240 ARGB 240mm AMD/İntel Uyumlu Sıvı Soğutucu (AE-CC-MRGL240) | Teknobiyotik
AE-CC-MRGL240 Teknik Özellikler Bağlantı Arabirimi : 4 Pin PWM TDP : 400W Maksimum Hava Akımı : 72.2 CFM Maksimum Gürültü : 26.8 dBA Fan Devri : 600...www.teknobiyotik.com