yayın ve render da yetecegini sanmıyorumBence 3600 oc yapmadigin surece Sana yeter sogutucusu
OC yaparsam soğutucu yeterli olmaz diye düşünüyorum ama malesef soğutucu alcak bütçem yok hem 2700x wp ile geliyo hemde daha ucuzRender da dahil olduğu için 2700X almanız daha iyi olur. Ama 3600'e OC ile çok daha iyi değrler alırsınız.
2700X alın o zaman.OC yaparsam soğutucu yeterli olmaz diye düşünüyorum ama malesef soğutucu alcak bütçem yok hem 2700x wp ile geliyo hemde daha ucuz
kankam şmidi farkettim r7 2700x zaten 1900 den aşagı yok cuma gecesi r5 3600 1300 edüşüyor kalıyor 600tl yanınada 300tl ye güzel bi sogutucu kalan paraylada başka bir şeyler yaparsın ne dersin mantıklı degil miOC yaparsam soğutucu yeterli olmaz diye düşünüyorum ama malesef soğutucu alcak bütçem yok hem 2700x wp ile geliyo hemde daha ucuz
R5 3600 nasıl yayın ve renderda yetmiyor? 1600 AF bile hem yayın hem de render kısmında üst düzey performans verebilir.yayın ve render da yetecegini sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer sogutucu alamıcaksanız en iyi r7 2700x olur
yetmez derken stok sogutucuyla aşırı ısnır anlamında dedımR5 3600 nasıl yayın ve renderda yetmiyor? 1600 AF bile hem yayın hem de render kısmında üst düzey performans verebilir.
Kesinlikle 3600 öneririm
He evet o konuda haklısın bi an yanlış anlamışım.yetmez derken stok sogutucuyla aşırı ısnır anlamında dedım