@Mert Özkaya , bolca sorunu var diyordu sanırım.
iade edip 300 tl civarı alabileceğim klavye var mı başkaBasmama sorunu var
bende kullandım o klavyeyi hoşuma gitti duruşunu falan çok beğeniyordumarkdaşlar klavyelerden pek anlamam tek isteğim sessiz olması
278 TL'ye logitech g213 aldım medimarkt dan iade edip daha iyi bir şey alabilirmiyim yoksa worth mu
Sonra ne oldubende kullandım o klavyeyi hoşuma gitti duruşunu falan çok beğeniyordum
sonra s tuşu çıktı ve takılmadı ama benden kaynaklı bir problem olduğunu sanıyorumWorth mü nedir Allah aşkına ya
Değer mi deseydin bari.
Konumuza gelecek olursak o klavyenin kronik sorunları var sanırım yol yakınken iade edebilirsin ama şansına sorunsuz da çıkabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra ne oldu
Öyle bir anlatmışsınız ki en son vefat etti diyeceksiniz sandım
geldikten sonra bi süre kullanamayacağım sınavlarım var sınavlardan sonra kullanmaya başlayacağım geldikten sonra nasıl bi test uygulayabilirim nasıl anlayabilirim sorunlu olup olmadığını bütün tuşlara 1 kez bastığımda çalışyıorsa tamammıdır meselaSorun yaşayan çok kişi var fakat siz yaşamayadabilirsiniz. Eğer sorun yaşarsanız iade edin.
seni mi kırıcam değiştirdimWorth mü nedir Allah aşkına ya
Değer mi deseydin bari.
Kralsıngeldikten sonra bi süre kullanamayacağım sınavlarım var sınavlardan sonra kullanmaya başlayacağım geldikten sonra nasıl bi test uygulayabilirim nasıl anlayabilirim sorunlu olup olmadığını bütün tuşlara 1 kez bastığımda çalışyıorsa tamammıdır mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
seni mi kırıcam değiştirdim
Bu var, indirimde sorunsuziade edip 300 TL civarı alabileceğim klavye var mı başka