Olmasada olur curved
Hocam 27inc demiştim yinede sağolunViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX2458-C-MHD 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Olmasada olur curved
Pardon onu fark etmedim kusura bakmayın.Hocam 27inc demiştim yinede sağolun
Tamamdır hocam sağolun düz olması çok sıkıntı çıkarır mı 27incte sizcePardon onu fark etmedim kusura bakmayın.
@IbanyLone attığı bakabilirsiniz
Düz olması sıkıntı çıkarır mı sizceva panel onermem. once black smearing daha sonrada reverse/inverse ghosting ile ugrasirsin. (va panel kullanicisiyim)
AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IP - PttAVM.com - 2024
AOC 27G2U/BK 27" 1ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2024www.pttavm.com
Çıkarmaz benceTamamdır hocam sağolun düz olması çok sıkıntı çıkarır mı 27incte sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düz olması sıkıntı çıkarır mı sizce
hyr cikarmaz. herhangi bir vatan bayisine gidip 27 inch flat bir monitoru inceleyebilirsin.Tamamdır hocam sağolun düz olması çok sıkıntı çıkarır mı 27incte sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düz olması sıkıntı çıkarır mı sizce