Neler Yeni

28.000 TL Setup Önerisi

PcBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Asaf
Bütçe
28000
28.000 TL setup önerisi. İstekler ekran kartı: Rx 3800 xt-rx 3700xt --rtx 3070-3060-ti (ve arası)
İşlemci:darboğaz yapmıyacak minimum AMD işlemcisi.
Ankart:b480-b550 (ve arası)
PSU:öneri
Kasa:tur GT 301
Monitör:27 inç 144 Hz 1m ıps (ekstra 1 tane daha olabilirse iyi olur dandik olsa da olur)
Ram: 8x2 3600
SSD:500 GB M2 (1 TB OLSA DAHA İYİ OLUR)
EKİPMANLAR:ORTA SEGMET KABLOLU ÖNEİ

Not: parçalar ve ekipmanlar Asus alırsa tadından yenmez.

Umarım bütçe yeter önerilerinizi bekliyorum ve yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Parçaları sen mi üretiyorsun

trackm1

80+
28.000tl civarı
😅😅😅yani bu sistemin işlemci ve ekran kartı olarak daha iyisini alabilirsin ayrıca kulaklıkda yok yani dostum imkansız o para verilmez 2.ele atayım istiyorsan birşeyler bir bak 1.el bu arada @fuataydin hocam amacım ekmeğinden etmek değil yanlış anlama arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz bu arada biraz tuzlu demişsin fiyatı tabi 32gb ram falan artı şeyler ama şuan için gereksiz

PcBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Asaf
😅😅😅yani bu sistemin işlemci ve ekran kartı olarak daha iyisini alabilirsin ayrıca kulaklıkda yok yani dostum imkansız o para verilmez 2.ele atayım istiyorsan birşeyler bir bak 1.el bu arada @fuataydin hocam amacım ekmeğinden etmek değil yanlış anlama arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz bu arada biraz tuzlu demişsin fiyatı tabi 32gb ram falan artı şeyler ama şuan için gereksiz
Sağolun hocam

PcBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Asaf
Sağolun hocam

trackm1

80+
hocam benim ilandaki sistemi istemişsiniz resmen, ben de link bırakıyım. ilginizi çekerse sistem detayları konuşuruz.
Full Asus Tuf sistem, monitör, oyuncu koltuğu, klavye, mouse, kulaklık, speaker, 2x mousepad vs. her şey dahil sitem.
sağolun hocam (ops rolleri karıştırdım😄)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim ilandaki sistemi istemişsiniz resmen, ben de link bırakıyım. ilginizi çekerse sistem detayları konuşuruz.
Full Asus Tuf sistem, monitör, oyuncu koltuğu, klavye, mouse, kulaklık, speaker, 2x mousepad vs. her şey dahil sitem.
hocam sende abartmışsın absürt şekilde adam diyor bilgisayar sen diyorsun koltuk bare masa da geliyor mu ek paket olarak (kesin uyarı yiyeceğim ama)

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
sağolun hocam (ops rolleri karıştırdım😄)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sende abartmışsın absürt şekilde adam diyor bilgisayar sen diyorsun koltuk bare masa da geliyor mu ek paket olarak (kesin uyarı yiyeceğim ama)
adam monitör ve ekipman dahil demiş zaten konuda. burada abartılı olan yer neresi?

trackm1

80+
Son düzenleme:

PcBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer Asaf
mouse
klavye
kulaklık
hocam tam tuttu ne yaptığınız hakkında bir geri dönüş beklerim
(bu arada işte ben yabancıyım diye bilmeden sallıyor diye düşünüyorsanız şöyle diyeyim 1-2 ay içinde attığım herşeyi alacağım)
Hocam en yardımcı olanlardan birisiniz sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,153
Üyeler
159,722
Son üye
Ogii
Top Bottom