Mouse ayarlarındaki bahsettiğiniz ayar kapalı zaten.mouse ayarlarindan ayarlayabiliyorsun mouse izi oyle olmasida normal oyle olmayan monitor mouse imleci yok
Kapalı o ayar zaten.Bu ayarı kontrol et, eğer tik varsa kapat yoksa normaldir. Bende de böyle oluyor fakat bu kadar yüksek değil ama bende 180Hz var 280Hz değil, onla alakalı da olabilir. Alıntıyı görüntüle
O zaman sorun yok. Bu arada imzanızda 240Hz'lik başka bir monitörünüz olduğu da yazıyor, aradaki 40Hz çok bir şey ifade etmez. Diğerinde böyle bir şey var mı?Mouse ayarlarındaki bahsettiğiniz ayar kapalı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapalı o ayar zaten.
Evet aynısı onda da var ama 280hz de bir tık fazla gibi.O zaman sorun yok. Bu arada imzanızda 240Hz'lik başka bir monitörünüz olduğu da yazıyor, aradaki 40Hz çok bir şey ifade etmez. Diğerinde böyle bir şey var mı?
Tamamdır sorun yok o zaman. O fazlalık +40Hz'den kaynaklı demek ki. İyi forumlar.Evet aynısı onda da var ama 280hz de bir tık fazla gibi.
Evet 240 hz de aynı sorun oluyor. Garip anlamadım gitti. Benim monitörü kullanan bir yayıncıya sordum onda böyle bir problem olmadığını söyledi. Duruma göre garanti kabul ederse yollamayı düşünüyorum.280 oc ile oluyorno monitör Büyük ihtimal 240 da böyle bir sorun oluyor mu
Güzel açıklama teşekkür ederim.Normal bir durum hocam, sıkıntı yok.
Monitörünüzün yenileme hızı yüksek olduğundan daha düşük Hz monitörlere kıyasla monitörünüz daha fazla imleç çiziyor. Daha fazla imleç de daha fazla ''ghosting'' gibi hissediliyor.