bütçe ? 1080p - 2k ?Önerilerinizi bekliyorum.
bütçe ? 1080p - 2k ?
ekran kartın nedir genellike ne tür oyunlar oynuyorsun?1080 p istiyorum bütçe 10 kya kadar çıkarım güzelse üstünüde atın , tabi ki alt fiyatı olsa daha iyi. uygun 2k varsa onuda değerlendiririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
24 inch civarı olsa daha iyi olur. 2k da 27 oluyor genelde ama yinede atın güzelse.
6750 xt var şuan ama nvdia geçebilirim belki 4070 ti vs. şuan valo oynuyorum 280 fps rahat verebiliyor 360 belki ara sıra düşebilir diye istemedim ama uygun varsa onu da değerlendirebilirim.ekran kartın nedir genellike ne tür oyunlar oynuyorsun?
bende şuan asus 165 hz kullanıyorum asus olsa daha iyi olur problem çıkarmıyor ölü piksel vs.
6750 xt var şuan ama nvdia geçebilirim belki 4070 ti vs. şuan valo oynuyorum 280 fps rahat verebiliyor 360 belki ara sıra düşebilir diye istemedim ama uygun varsa onu da değerlendirebilirim.
Dediğim gibi şuan fps takılıyorum , hikayeli oyun çok nadir oynarımbuna bakabilirsin genelllikle ne tür oyunlar oynuyorsun?Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.epey.com/monitor/dell-g2723h.html1080 p istiyorum bütçe 10 kya kadar çıkarım güzelse üstünüde atın , tabi ki alt fiyatı olsa daha iyi. uygun 2k varsa onuda değerlendiririm.
24 inch civarı olsa daha iyi olur. 2k da 27 oluyor genelde ama yinede atın güzelse.
bu monitörle farkları neler değer mi acaba eklenen paraya ?ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG279QM1A Oyuncu Monitörü - 27-inç, Full HD(1920×1080), 280Hz(OC), Fast IPS, ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™www.gaming.gen.tr
o zaman attığım monitörü alabilirsin.Dediğim gibi şuan fps takılıyorum , hikayeli oyun çok nadir oynarım
Hocam cidden şaşılacak derecede uygun fiyata sahip bu uygunluk korkutuyor beni.https://www.epey.com/monitor/dell-g2723h.html
pek incelemesi yoktur ama arkadaşta vardı baya iyidir
9k lardan düştü
csgo için almıştı baya memnunduHocam cidden şaşılacak derecede uygun fiyata sahip bu uygunluk korkutuyor beni.
alienware modelinden ne gibi eksikleri var bilginiz var mı?
alienware in bir eksisi olduğunu sanmıyorum , sadece bizim ülkemizde fiyatından dolayı pek tercih edilmiyor. Premium bir monitörHocam cidden şaşılacak derecede uygun fiyata sahip bu uygunluk korkutuyor beni.
alienware modelinden ne gibi eksikleri var bilginiz var mı?