280MM AIO için fan önerisi

tunafish

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, Corsair 280mm sıvı soğutucum var ama fanlar aşırı gürültülü ve titreşimli çalışıyor. Bunların yerine fan almak istiyorum ama ARCTIC P14 fanlardan stoklarda bulamadım. 2.el alde de bulamadım. Noctualar da inanılmaz pahalı geldi değer mi bilemedim. Öneriniz var mı?

ARCTIC P13 PWM / P14 PWM PST f/p kralı hocam sessiz stok sorunu varsa PST şart değil düz PWM de olur

ARCTIC P13 PWM / P14 PWM PST f/p kralı hocam sessiz stok sorunu varsa PST şart değil düz PWM de olur
hocam ürünü bulamadım da yardımcı olabilir misiniz? P14 için herhangi bir modeli bulamıyorum. RGB olanı var o da tanesi 850 gibi ütopik bir fiyat.

hocam ürünü bulamadım da yardımcı olabilir misiniz? P14 için herhangi bir modeli bulamıyorum. RGB olanı var o da tanesi 850 gibi ütopik bir fiyat.
1770510269557.webp

https://www.akakce.com/kasa-fani/en...acfan00239a-siyah-14-cm-fiyati,844838412.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en uygun bu çıktı bende de

Çok pahalı değil mi ya? P12'leri 350den satıyolardı 2 hafta önce teknobiyotikte (RGBsiz modelleri)
hocam ben bu model üzerine fiyat konusunda pek hakim değilim dolayısıyla yanlış yönlendirme yapmak istemem fiyat konusunda siz isterseniz farklı satıcı araştırabilirsiniz

hocam ben bu model üzerine fiyat konusunda pek hakim değilim dolayısıyla yanlış yönlendirme yapmak istemem fiyat konusunda siz isterseniz farklı satıcı araştırabilirsiniz
hocam jumbum sitesinde p14 pro'ların tanesini 560 liraya kampanyada falan buldum indirimdeymiş sanırım. Çok uygun gözüktü alıyorum şimdi. Amazonda da satılıyor satıcı yine jumbum ama 850 lira civarındaydı kendi sitesinden almaya karar verdim direkt.

hocam jumbum sitesinde p14 pro'ların tanesini 560 liraya kampanyada falan buldum indirimdeymiş sanırım. Çok uygun gözüktü alıyorum şimdi. Amazonda da satılıyor satıcı yine jumbum ama 850 lira civarındaydı kendi sitesinden almaya karar verdim direkt.

Hocam iyi bulmuşsunuz fiyat olarak bence ideal hayırlı olsun

Geri