federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,466
- Bütçe
- 2900
Mchose L7 Pro ve IPI Float arasında kaldım. Mchose daha ağır basıyor. Başka önerilere de açığım.
Özel donglesız mı 4k hz![]()
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100-R3M1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İçinde 2.4 wireless dongle çıkıyor diye biliyorum ama araştırmanı öneririmÖzel donglesız mı 4k hz
Onu biliyorum zaten birde 8k hz olması için bir ayrı dongle almak gerekiyorİçinde 2.4 wireless dongle çıkıyor diye biliyorum ama araştırmanı öneririm
Mchose L7 Pro ve IPI Float arasında kaldım. Mchose daha ağır basıyor. Başka önerilere de açığım.
8k olmasni başta belirtseydin keşke ama evet 8k için dongle alman lazımOnu biliyorum zaten birde 8k hz olması için bir ayrı dongle almak gerekiyor
8K olması önemli değil kendi kutusundan çıkan dongle ile 4k mı max diye sordum8k olmasni başta belirtseydin keşke ama evet 8k için dongle alman lazım
Evet 4k ama mouse pilli onu söylemiş olayım8K olması önemli değil kendi kutusundan çıkan dongle ile 4k mı max diye sordum
V8 ile V6 arasındaki fark neyL7 Pro güzel ama bak bi scyrox v6 scyrox v8'e de bak hissedemeyeceğin düzeyde L7 Pro iyi diye direk atlama bence
V8 ile V6 arasındaki fark ney
Scyrox ve mchose arasında kaldım yatutuş