Neler Yeni

2900 TL'YE monitör tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Kenesarı
Bütçe
2900
Merhaba Arkadaşlar 3 aylık Acer ei242qr model monitörüm kırıldı garantiye gönderip bir sürü para ödeyip dikiş tutmamazlik yapacağına sıfır monitör almayı düşünüyorum 2900 Bütçem var ne önerirsiniz birkaç monitör buldum yorumlarınız nedir?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Paylaştığım modeli inceleyebilirsiniz.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Merhaba Arkadaşlar 3 aylık Acer ei242qr model monitörüm kırıldı garantiye gönderip bir sürü para ödeyip dikiş tutmamazlik yapacağına sıfır monitör almayı düşünüyorum 2900 Bütçem var ne önerirsiniz birkaç monitör buldum yorumlarınız nedir?

Az daha eklersen çok iyi monitör dür Abdullah abininde videosu var izle bende geçen ay hepsi burada indiriminde satıcı hepsiburadan 2550 tl ye aldım şahane monitör

İps lerde ölü piksel olayı çok oluyor diye duydum ama alırsan asus al 165 lik attığını

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Kenesarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam AOC marka almak ne kadar güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az daha eklersen çok iyi monitör dür Abdullah abininde videosu var izle bende geçen ay hepsi burada indiriminde satıcı hepsiburadan 2550 TL ye aldım şahane monitör

İps lerde ölü piksel olayı çok oluyor diye duydum ama alırsan asus al 165 lik attığını
hocam max bukadar cıkabiliyorum VA IPS vs monitörler hakkında bir bilgim yok bilgilendirirmisiniz nelere dikkat etmeliyiz monitör alırken.

2700'E @f0ze'nin attığı AOC 24g2u en en iyisi. Curved oluşuna aldanıp da VA'lara para verme.
AOC güvenilir mi hocam

Neden vermesin ?
2700'E @f0ze'nin attığı AOC 24g2u en en iyisi. Curved oluşuna aldanıp da VA'lara para verme.

Az daha eklersen çok iyi monitör dür Abdullah abininde videosu var izle bende geçen ay hepsi burada indiriminde satıcı hepsiburadan 2550 TL ye aldım şahane monitör

https://www.n11.com/urun/acer-ei242...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Kırılan monitörüm buydu hoşuma giden bir model aslında kullanırken sorunda yasamadım teknik olarak bilgilendirebilir misiniz? tekrardan aynı monitörü alsam olur mu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,289
Üyeler
167,088
Son üye
turkey404
Top Bottom