LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Hangisini alıyorsunuz hocam benim attığımı mı sizin attığınız mı ?
Hangisini alıyorsunuz hocam benim attığımı mı sizin attığınız mı ?
Çektim hocam bi tane yorumları güzel olmadı iade eder bütçe artırır başka bir şey bakarız.20G dediğine göre tahminen paw 3320 falan var içinde bu fiyata fena sayılmaz
benim attığımı mı aldınÇektim hocam bi tane yorumları güzel olmadı iade eder bütçe artırır başka bir şey bakarız.
Yani bende olsam 200 falan arttırır en aznıdan sensör olarak daha iyi mouse alırımÇektim hocam bi tane yorumları güzel olmadı iade eder bütçe artırır başka bir şey bakarız.
Kendi attığımı hocam, rgb si daha güzel duruyor diyebenim attığımı mı aldın
Link atabilir misiniz hocam?Yani bende olsam 200 falan arttırır en aznıdan sensör olarak daha iyi mouse alırım
tamam bende kendi bulduğumu aldım değerlendiririz gelinceKendi attığımı hocam, rgb si daha güzel duruyor diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atabilir misiniz hocam?
Kendi attığımı hocam, rgb si daha güzel duruyor diye
Link atabilir misiniz hocam?
Çok şikayet vardı kaymıyo diye bilmiyorum o mouse bumu600e çıkmış ama sürekli 500-550 bantlarında oluyorSTEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah
Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
200liraya güzel bir mousepad ile çözülürÇok şikayet vardı kaymıyo diye bilmiyorum o mouse bumu
O zan sıkıntı uok gözünüze güzel geleni alın1000 hz attığım linkteki mouse sanırım fiyat performans olarak en iyisi şuan