federalper
80+ Silver
Adam yaptığı oyunu Steam'de satıyor zorla falan para istediği yok iyi misin sen ?Para istiyor işte. Zorla parayla satıyor. Bedava versin.
Adam yaptığı oyunu Steam'de satıyor zorla falan para istediği yok iyi misin sen ?Para istiyor işte. Zorla parayla satıyor. Bedava versin.
Hayır, GMS 2 motorunda GML ile yaptım. Görseller içinse Aseprite kullandım.oyunu unity ile mi yaptın?
Çok teşekkürler.Destek olalım bari aldım oyunu.
Ödemek zorundasin diyen mi var![]()
Aga sen ciddimi'sin? Adam oyunu yapmış emek vermiş neden bedava versin???
Aslında oyunu zaten bedava yapmak istiyorum ama Steamde paramı çekmek için minimum limitin biraz altındayım, 2.5TL ile satarak da eksiğim 5-10 USD olsa bile limite yaklaşmak baya uzun sürüyor tahmin edebileceğiniz üzere :/Adam yaptığı oyunu Steam'de satıyor zorla falan para istediği yok iyi misin sen ?
Biraz atarlı evetHayır, GMS 2 motorunda GML ile yaptım. Görseller içinse Aseprite kullandım.
Çok teşekkürler.
Aslında oyunu zaten bedava yapmak istiyorum ama Steamde paramı çekmek için minimum limitin biraz altındayım, 2.5TL ile satarak da eksiğim 5-10 USD olsa bile limite yaklaşmak baya uzun sürüyor tahmin edebileceğiniz üzere :/
Bi de demek istediğim, bu arkadaşı ben hep bu yazılım başlığı altında görüyorum, genel olarak nedense bi atarlı ve biraz farklı açıdan bakıyor olaylara.
MaxForumun trolleri de toplaştılar.
Başarılar hocam takmayın parayla satmak en doğal hakkınız. Zaten hatırladığım kadarıyla steame oyun eklemek için baya bı para ödemek gerekiyor. (Değişmiş olabilir) o para size gökten inmeyecek herhalde.Hayır, GMS 2 motorunda GML ile yaptım. Görseller içinse Aseprite kullandım.
Çok teşekkürler.
Aslında oyunu zaten bedava yapmak istiyorum ama Steamde paramı çekmek için minimum limitin biraz altındayım, 2.5TL ile satarak da eksiğim 5-10 USD olsa bile limite yaklaşmak baya uzun sürüyor tahmin edebileceğiniz üzere :/
Bi de demek istediğim, bu arkadaşı ben hep bu yazılım başlığı altında görüyorum, genel olarak nedense bi atarlı ve biraz farklı açıdan bakıyor olaylara.
deluzyonel misin kanka sanane adamın oyunu sen oynucan diye beleş mi yapıcakForumun trolleri de toplaştılar.
Peki oyun nasıl? Anlat ta almak isteyenlere bilgi olur.Destek olalım bari aldım oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga sen ciddimi'sin? Adam oyunu yapmış emek vermiş neden bedava versin???
Haritalar güzel özellikle run and jump.Peki oyun nasıl? Anlat ta almak isteyenlere bilgi olur.
Zorla falan satmıyor ister alırsın ister almassin. Seni zorlayan yok.Para istiyor işte. Zorla parayla satıyor. Bedava versin.
2. el bir urun satma belese ver banaPara istiyor işte. Zorla parayla satıyor. Bedava versin.
Ben de para çekmek için Steam'in alt limitine takıldım, 2.5TL ile sata sata da geçemeyeceğim belli ki o alt limitidestek olmak için alacaktım ama alt limit varmis 2.5 TL ile alt limite gelene kadar TL biter