Neler Yeni

2D Oyunu Mu Biri R9 3950X Ve RTX 3090 İle Oynamış :D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
oyunu unity ile mi yaptın?
Hayır, GMS 2 motorunda GML ile yaptım. Görseller içinse Aseprite kullandım.
Destek olalım bari aldım oyunu 😀.
Çok teşekkürler.
Ödemek zorundasin diyen mi var 🤨
Aga sen ciddimi'sin? Adam oyunu yapmış emek vermiş neden bedava versin???
Adam yaptığı oyunu Steam'de satıyor zorla falan para istediği yok iyi misin sen ?
Aslında oyunu zaten bedava yapmak istiyorum ama Steamde paramı çekmek için minimum limitin biraz altındayım, 2.5TL ile satarak da eksiğim 5-10 USD olsa bile limite yaklaşmak baya uzun sürüyor tahmin edebileceğiniz üzere :/

Bi de demek istediğim, bu arkadaşı ben hep bu yazılım başlığı altında görüyorum, genel olarak nedense bi atarlı ve biraz farklı açıdan bakıyor olaylara.

CemSultan01

80+ Bronze

Çok teşekkürler.

Aslında oyunu zaten bedava yapmak istiyorum ama Steamde paramı çekmek için minimum limitin biraz altındayım, 2.5TL ile satarak da eksiğim 5-10 USD olsa bile limite yaklaşmak baya uzun sürüyor tahmin edebileceğiniz üzere :/

Bi de demek istediğim, bu arkadaşı ben hep bu yazılım başlığı altında görüyorum, genel olarak nedense bi atarlı ve biraz farklı açıdan bakıyor olaylara.
Biraz atarlı evet

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Çok teşekkürler.

Başarılar hocam takmayın parayla satmak en doğal hakkınız. Zaten hatırladığım kadarıyla steame oyun eklemek için baya bı para ödemek gerekiyor. (Değişmiş olabilir) o para size gökten inmeyecek herhalde.

Alıyorum lan oyunu ucuz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz dülüneyim oynar mıyım diye de

ReDanger

80+ Bronze
Peki oyun nasıl? Anlat ta almak isteyenlere bilgi olur.
Haritalar güzel özellikle run and jump.
Tema tam oyuna göre yapılmış. Aksiyonu çok güzel heleki zor modda çok heyecanlı oluyor. Müzik güzel oyunun havasını yansıtıyor. Yaratık türleri az ama idare eder. Animasyonlar ölüş animasyonları falan güzel uğraşılmış. Silah türleri yeterince var ve güzel silahlar. Karakterlerde az ama ileride daha fazla eklenecektir. İlk defa yapılmış bir oyuna göre muazzam bir oyun. Almak isteyenler alabilir 2,5tl para bile değil bi su zaten 2,5 tl.

Maykıl

80+ Silver
destek olmak için alacaktım ama alt limit varmis 2.5 tl ile alt limite gelene kadar tl biter

Hasan344

80+ Gold

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
destek olmak için alacaktım ama alt limit varmis 2.5 TL ile alt limite gelene kadar TL biter
Ben de para çekmek için Steam'in alt limitine takıldım, 2.5TL ile sata sata da geçemeyeceğim belli ki o alt limiti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,918
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy
Top Bottom